היי אני בת 13.5 מאזור המרכז ואמא שלי היא הבן אדם היקר לי בכל העולם ! החברה הכי טובה שלי אין משהו שהיא לא יודעת אלי! היא גם הבן אדם הילדים שאני סומכת אליו יש לי חברים אבל לא מספיק בשביל לספר להם את כל החוויות שלי אז כמובן הכל לאמא שהיא הבן אדם הכי קרוב אלי!
בזמן האחרון היא פשוט לא מתייחסת אלי וכל הזמן מגנה על אחותי הקטנה ומוציא אותי רעה וחברות דוחה. היום היא קנתה פיצה אכלתי משולש והיא אכלה 2.
אמרתי שאני רוצה חתיכה בגלל שהיא עם הרבה זיתים . אז ישר היא אמרה לי שאני לוקחת את זה בגלל שזה חתיכה גדולה . תמיד ההורים שלי מעירים לי על המשקל ועל מה שאני אוכלת אני מרגישה שאני אכזבת אותם מהציונים שלי מאין שאני נראית ומהבחינה החברתית השנה שיפרתי את הציונים והגתי למעלה 90 ועדיין מילה אחת תודה לא שמעתי רק לאחים הקטנים שלי יש יחס . הגעתי למצב שאני בוכה אל זה שאמא שלי אוהבת את הכלבה שלי יותר מימני והיא כולה שנה איתנו!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות