הייתי אמורה לקבל מתנה ובסוף לא קיבלתי, מה לעשות עכשיו?

מישהי בת 18 | כתבה את השאלה ב-04/11/18 בשעה 12:38

היי, הייתה לי יום הולדת לפני כמה ימים ואני רציתי המון זמן שיקנו לי אייפון חדש כשהוא יוצא.
אני שנתיים עם אותו הטלפון ששילמתי על רובו מהכסף שלי והחיבורים שלו נהרסו והאיכות שלו ירדה ממש.
רציתי לקנות את האייפון החדש לכבוד היום הולדת ולשלם יותר מחצי עליו. בהתחלה ההורים שלי היו נגד אבל ראיתי אותם לאט לאט משתכנעים.
לפני היום הולדת שלי ראיתי שיחה בטלפון של אמא שלי עם דודה שלי והן דיברו שם על זה שאמא שלי תקנה לי אייפון חדש באילת. ממש התרגשתי וסיפרתי לכולם שתהיה לי יום הולדת מדהימה.
היום הולדת שלי הגיעה ולא קיבלתי את האייפון, עבר עוד יום ועוד יום ולא קיבלתי..
היום הסתכלתי על עוד שיחה של אמא שלי עם דודה שלי ואמא שלי רשמה לה ״קבלי ביטול אני לא חושבת שזה מתאים לקנות את זה״.
ממש התבאסתי ואני עכשיו בבאסה רצח..
כל כך ציפיתי לזה וסיפרתי לכולם.. מה לעשות עכשיו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"