היי,
אני וחבר שלי התחלנו לאחרונה לקיים יחסי מין (התנסות ראשונה של שנינו) ומאז התחלתי לקחת גלולות יאז פלוס למניעת הריון (נוטלת בערך שלושה חודשים).
החשק המיני שלי מאוד מאוד ירוד. אני מאוד מאוד אוהבת את חבר שלי, באמת מאוד! אבל אני פשוט לא מרגישה שאני רוצה לשכב איתו, הסקס בכלל לא הכרחי עבורי ומצדי לשכב פעם בחודש.
כרגע כל היחסים שאנחנו מקיימים הם מיוזמתו, אני נוטה כמעט תמיד להסכים אבל אך ורק כדי לרצות אותו, ותו לא. הוא מצדו כן מנסה לרדת לי ולהחדיר לי אצבעות וזה נחמד קצת אבל לא עושה לי את זה יותר מידי.
כששיתפתי את החברות שלי בנושא הן הציעו שאולי הגלולות שאני נוטלת "אשמות", שכן גם מנסיונן הגלולות מורידות מהחשק המיני.
יש לציין שלפני שהתחלתי ליטול את הגלולות ההתנסויות שלנו היו ראשוניות ומועטות (ברמת ה5-6 פעמים סהכ) ככה שאין לי כל כך למה להשוות.
הבעיה- שאני לא כל כך להוטה להפסיק ליטול את הגלולות.
מעבר למניעת הריון אני מרגישה שהגלולות שיפרו לי את החיים בהרבה מאוד מובנים, המחזור שלי קל יותר, והכי משמעותי- האקנה שסבלתי ממנו שנים השתפר בצורה משמעותית!
לכן אני לא כל כך רוצה להפסיק את הגלולות, וגם לא לעשות הפסקה כי לקח לי זמן להסתגל אליהן ואני מפחדת מהתפרצות אקנה שקראתי שעלולה לקרות.
לא שיתפתי בנושא את חבר שלי כי אני לא רוצה שהוא ירגיש שזה באשמתו או שאני לא נמשכת אליו כי אני באמת באמת מאוד אוהבת אותו ומאוד נמשכת אליו.
יש לציין שאני חיילת וזה הסוג היחידי שהצבא מספק לחיילות ככה שלהחליף סוג זה לא אופציה בשבילי.
אני כבר ממש אובדת עצות... ממש אשמח לעזרה ועצות, בעיקר מבנות שאולי התמודדו עם זה בעבר... המון המון תודה לכולם!!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות