שלום אסקפיפול,
מתחילת הזוגיות ידעתי שלחבר שלי יש התמכרות קשה לאקסל ולקפה.
הוא סיפר לי שהיו כמה פעמים ששתה 9 פחיות באותו ערב, ואני גם הייתי עדה להמון פעמים ששתה כמה פחיות אחת אחרי השניה.
זה התחיל להציק לי בזמן האחרון..
כאילו, זה תמיד הציק לי, וגם היו לי איתו הסכמים שהוא מפסיק עם זה כי זה מוגזם וממש אבל ממש לא בריא, והוא הסכים איתי ולא נגע באקסל מאז, חוץ מכמה פעמים שסיפר לי ששתה פחית כשהיה עם חברים שלו וישר הבנתי שזה כי הוא מרגיש לחץ עליו שהם שותים והוא לא, אז שאלתי אותו אם זה בגלל הלחץ והוא אמר שכן ושהוא מרגיש פתטי על זה.
בכל מקרה, עד לפני כחודשיים הוא היה שותה פחית אחת פעם ב, עד שקלטתי משהו.
נהיה לו חולשה קשה מזה.
כל פעם שהוא היה שותה אקסל, כמה שעות אחרי זה הוא היה חוטף יותר מדי אנרגיה והיה לו חולשה בכל הגוף ועייפות לא נורמלית, הוא היה מקיא, כאבי בטן, כאבי ראש, בחילות והזעות ובסוף היה חולה לאיזה יומיים. כל פעם.
ועכשיו.. יש לו מבחן ממש חשוב מחר בבוקר, והוא רוצה להתכונן מ5 בבוקר ושיהיה לו אנרגיה ויכולת להתרכז, והוא שאל אותי אם הוא יכול לשתות פחית אחת (הוא שואל אותי כי הוא יודע שאני צודקת ולא יכול להגיד לעצמו לא ואף אחד אחר לא עוצר אותו), האם לדעתכם זה יהיה הדבר הנכון שישתה פחית? אני באמת דואגת לו..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות