יצאנו חודשיים וחצי. כן זה לא הרבה זמן אבל בזמן הזה הספקנו המון ולא הפסקנו להגיד אחת לשניה גמה ש זה מרגיש הרבה יותר... הרגיש לי כאילו אני מכירה את הבנאדם שנים... והיה כיף, והייתי אצלו והוא אצלי וקידוש ביחד ובילויים.
בשבוע האחרון ראיתי שהבנאדם מתרחק ממני וניסיתי להבין מה קורה מבלע ללחוץ עליו. אמרתי לו שיושב עלי משהו ואני חייבת לשתף, שיתפתי אותו בטלפון ואמר שאין לו מה להגיד... וכשניסיתי להבין מה הוחל לא בראש כי לא הבנתי מאיפה ההתנהגות הקרה הזאת פתאום שהוא מביא לי אמר לי שהוא לא עושה שיחות ץ כאלה בטלפון.... שניפגש בהמשך השבוע ושנדבר.
ציינתי בפניו שבעבר החזיקו אותי כבר במצב הזה על "הולד" וזאת לא הרגשה נעימה... וכשהגיע היום הוא לא דיבר איתי כל היום עד שאני נאלצתי להתקשר ולשאול מתי הוא מתכוון להגיע... אם כל הכבוד גם הזמן שלי יקר. והוא פשוט זלזל בו... עשה טובה שעשנה לי בכלל.
באיחור של שעה מהשעה שקבענו הוא מסמס לי פתאום מבלי להתנצל אפילו שאין לו אפשרות להגיע בסוף... ושניפגש למחרת אם אני פנויה בבוקר.
כעסתי לא הבנתי ואני עדיין מנסה להבין ואשמח לשמוע מהגברין פה... איך אתם מהתפכים בשניה?
למה אתם לא משתפים את הצד השני?
אם היה לפחות אומר לי שהוא מרגיש שזה לא יכול להמשיך לעבוד הייתי מקבלת את זה יותר בהסבה ה עם כל הקושי, אבל לקבל זלזול בי ובזמן שלי. לתת לי לחכות ימים ואז באותו היום גם לאחר וגם בסוף לבטל לא חשבתי שאקבל ממנו התנהגות כזאת באמת באמת שהוא היה הכי מקסים שיכול להיות עד לפני שבוע.
לא עניתי לו עד עכשיו.
אשמח לעצות
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות