כדי לי לעזוב את הארץ אחרי הצבא?

Passport בן 17 | כתב את השאלה ב-08/01/19 בשעה 19:19

השבוע קיבלתי סוף סוף את הדרכון האירופאי שאני זכאי לו דרכון פורטוגלי,ובדקתי את ההיתרונות שלו.
והבנתי שאני יכול לעשות שם תואר בחינם ,בנוסף יש לי אפשרות לגור ולעבוד בכל אירופה.
זה נשמה דבר מאוד מפתה עם חושבים על זה אז חשבתי אחרי השירות הצבאי אני ילך לראות עם כדי להשקיע שם את החיים שלי.
יש כאלה שיגידו שיש לנו מדינה יפה ואנשים מתו עבורה נכון יש לנו מדינה מדהימה אבל הכל כאן ממש יקר וקשה להתחיל כאן חיים עצמאים בלי עזרה כלכלית, ואני ממש לא רוצה תמיכה התחלתית מההורים אני רוצה להרוויח את הכסף שלי באופן עצמאי מ0 לא רוצה ליפול עליהם בעניין הזה.
שהייתי בטיול בפורטוגל וספרד שמתי לב שהכל שם ממש זול אפילו דירה שם יותר זולה מבארץ אז למה לשלם יותר ולקבל פחות עם אפשר לשלם פחות ולקבל יותר.
יש לי שם גם קרובי משפחה אז זה גם עוד פלוס שאני לא יהיה לבד או משהו.
שמח לעצות. :)

לעזוב או להישאר בארץ אחרי הצבא?

להישאר

לעזוב

יש עוד זמן

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "