השותף לדירה ביקש שנתקלח ביחד כדי לחסוך בהוצאות

תומר בן 23 | כתב את השאלה ב-03/04/14 בשעה 16:40

היי

אז ככה, אני בן 23
שוכר דירה יחד עם שותף שהוא חבר טוב מהצבא
בצבא היינו חברים מאוד טובים וגם אחרי השחרור נסענו יחד לטיול
והיום אנחנו שוכרים דירה ביחד באותו עיר כדי לחסוך בהוצאות (ובעצם למי יש כסף לשכור דירה לבד) וגם כיף לנו לגור ביחד, אנחנו יוצאים בימי שישי בערב, מארחים בבית חברים משותפים, מכירים בנות וכו'.

הכל טוב, מסתדרים מצויין, משלמים חשבונות חצי חצי
קונים אוכל בתורנות, כל פעם אחד מאיתנו הולך לסופר עם רשימה משותפת
ובקיצור, מצליחים להסתדר וגם לחיות די טוב.

העניין הוא שלפני כמה חודשים בערך הוא הציע שנתקלח ביחד
בהתחלה זה נשמע לי מוזר, כי אמנם בצבא היינו מתקלחים יחד עם שאר החיילים במקלחות המשותפות, אבל עכשיו, בחיי האזרחות, לא הבנתי מה הסיבה
הוא טען שזה כדי לחסוך במים (שהם מאוד יקרים היום)
השתכנעתי, ומאז אנחנו מתקלחים ביחד, שזה די בסדר, אנחנו די אחוקים וחברים עוד מהצבא ומהימים ההם.
אבל עדיין, אני שואל את עצמי אולי יש בזה משהו מעבר לזה?
כי אני לא הומו ולפי מה שאני יודע גם הוא לא, וגם במקלחות המשותפות שלנו לא נראה שהוא מתרגש מינית (ואפשר לראות את זה אצל גברים אתם יודעים...)
אבל עדיין זה קצת נראה לי מוזר בחיי האזרחות, למרות החיסכון במים, להתקלח ביחד.
אני לא מתבייש או משהו, אני פשוט מרגיש שזה קצת מוזר.
מצד שני, אני יודע כמה חשוב לו לחסוך בהוצאות הדירה ושנינו גם לא מרוויחים מספיק, ככה שכל שקל חשוב.

אז אני לא יודע מה לעשות, להגיד לו שכדאי להפסיק עם זה?
אבל אז הוא לא יבין למה בעצם? אם עד עכשיו הכל היה בסדר עם זה
ומצד שני הוא לא יבין מה פתאום אני מרגיש לא נוח עם זה, אולי יחשוב שיש לי איזה
נטיות כלשהן (שאין לי שום דבר נגד אנשים שנמשכים לבני מינם, זה פשוט לא אני).

מה דעתכם?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "