בין הסדינים בין הסדינים
 
שאלה 247446
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

מרגישה שאהיה בתולה לנצח... מה לעשות עם הבעיות האלה?

הבתולה בת 19 | כתבה את השאלה ב-20/02/19 בשעה 19:48

היי
אני בתולה בת 19. עשיתי דברים מיניים רק עם בן אדם אחד, רק ירדתי לו ולא חשפתי את הגוף שלי, ולא נהנתי מזה בכלל, הרגשתי שאני חייבת.
חשוב לציין שהגוף שלי מכוער, אני שמנה ב30 קילו ממה שאני צריכה להיות, שעירה (יש לי שחלות פוליציסטיות והייתי מתגלחת מגיל קטן אז השיער כהה וצפוף), הציצי שלי נופל ובצורה ממש מכוערת, פטמות גדולות, הבטן גדולה מאוד והתחת קטן יחסית, בקיצור זוועה.
הייתי מאוננת ממש ממש המון ועכשיו פחות (פעם ביומיים), אני לא מרגישה כל כך נעים כשאני עושה את זה, זה רק בשביל לגמור. אני מגיעה לאורגזמה חלשה תוך חצי דקה וככה זה כל הזמן.
אני ביישנית וקשה לי לדברים עם גברים, אני לא יודעת מה לעשות. אני לא רוצה להיות הבתולה היחידה מכל החברים שלי שכל הזמן מספרים על החוויות המיניות שלהם, גם הם חשוב לציין לא נראים מדהים אבל הם לוקחים את זה יותר בקלות, ובשבילי זה עניין גדול מאוד, גם כי אני שונאת את הגוף שלי, גם כי אני בדיכאון וגם כי אני שעירה וזה מאוד מביך אותי וגם כשאני מתגלחת נשאר שיער וקוצים (אני שעירה גם בבטן, בגב, בתחת...)
מה לעשות? אני נגעלת מעצמי אפילו.

אני אצליח לשכב?

קודם כל תטפלי בבעיות (תרזי ותפטרי מהשיער)
 
60
יבוא מישהו שיקבל אותך כמו שאת
 
28
לא, סורי נדפקת
 
6
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (8) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות