אני אסביר את השאלה, היא קצת לא מובנת.
אני בת 16, כיתה י"א וגיליתי את הגוף שלי יחסית מוקדם. מכל החברות שלי אני היחידה שעדיין בתולה. התנסיתי בסיטואציות מיניות גם עם בנות וגם עם בנים אבל הבעיה היא שזה תמיד היה מיועד להיות בתור קשר הנאה בלבד. סוג של יזיזות.
לא הגעתי למצב של חדירה ולא הרגשתי הנאה/ סיפוק מהקשרים שהיו עד עכשיו. אני מרגישה שקשר כזה של יזיזות/ סטוץ יהרוס אותי ושאני חייבת קשר זוגי יציב, מקבל ותומך בשביל שאני אוכל לקיים עם בן או בת הזוג שלי יחסים. באיזשהו מובן אני רוצה להתייחס לסקס בתור אמצעי לקירוב בין בני זוג ולא בתור המטרה.
ציינתי שגיליתי את הגוף שלי יחסית מוקדם מאחר ותמיד הייתי מאוד מינית (כשמגיעים לסיטואציות אינטימיות) ולפעמים אני מרגישה דחף מאוד חזק לקיים יחסים כבר. כאילו זה משהו שהגוף שלי חייב בשביל לספק את עצמו גופנית, אבל אני יודעת שלא אוכל לספק את עצמי נפשית אם זה יהיה עם מישהו באופן חד-פעמי.
זה מרגיש שלעולם לא אמצא מישהו שאני ארגיש שזה יהיה מספיק משמעותי איתו. אני יודעת שמאחר ועדיין לא עשיתי סקס אני עושה מזה עניין יותר גדול מאשר רוב האנשים, אבל ככה זה עם כל דבר חדש שעוד לא התנסנו בו. אני יודעת שזה יישמע טיפשי לבוגרים והמנוסים יותר אבל אני באמת לא רוצה שזה יצלק אותי.
כרגע אני לא רואה אופציה לזוגיות באופק ואני קצת תקועה, הרי זוגיות לא יכולה לבוא בכוח.
מה הייתם עושים אילו הייתם במקומי?
בנוסף, אני מאמינה במיניות בריאה. לכן לא צריך לומר לי לחכות בתואנה שזה "לא לגילי" ו- "יש זמן מה את דואגת", זה הגיל והתרגיל.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות