שלום לכולם, אני לטם בן 18 לאחרונה התחלתי לעבוד במסעדה.
באמת שהמסעדה הזו מסעדה טובה ומדהימה, אבל יש לי בעיה עם המעסיקים כשמתחילים לעבוד המעסיק מגדיר אותך בתור ראנר כלומר התפקיד שלי הוא להגיש אוכל לפנות שולחנות לנקות ולערוך אותם ועוד כל מיני עבודות כמו פוליש או מילויים.
אז איפה הבעיה אתם בטח שואלים?
הבעיה מתחילה שנותנים לראנר לעבוד רק בסופ"ש (המסעדה לא כשרה ולכן עובדים גם שישי ושבת). התנאים של הראנר שהוא מקבל 70 אחוז משכר המלצרים לאותו היום (שעדיין יוצא כסף מדהים באיזור ה43 לשעה). הבעיה היא שהוא משבץ את הראנרים לעבודה במהלך השבוע, אך בפועל אין עבודה כך שהוא לא קורא לנו לבוא ואם הוא כן אנחנו צריכים להיות בכוננות להיות תוך משהו כמו חצי שעה במסעדה. עכשיו קרו מקרים שהוא קרא לי להגיע בשעה חמש והגעתי בזמן ואז עליתי למשמרת רק בשעה שש או בחמש וחצי והיה פעם שעבדתי ואחרי שעתיים הוא הוריד אותי מהמשמרת כדי לאכול ואז החזיר אותי רק אחרי שעה וחצי.
חוץ מזה, יש בעיה אחרת שלי אישית יש. מהמשמרת הראשונה שלי לא היה פעם אחת שלא עשיתי פוליש ויש כמויות מטורפות של פוליש. (בעיקר בסופ"ש לא ראיתי מה מצב הפוליש בימים רגילים כי לא עבדתי במשך השבוע בכל החודשיים שאני שם) אני לא מדבר על משהו בקטנה הייתה לי משמרת שעשיתי רק פוליש במשך 7 שעות. ככה יוצא מצב שאני הפכתי להיות פולישמן וכל פעם שאני במסעדה אני עושה פוליש וזה כבר ממש נמאס לי (הייתי בטוח שברגע שיש חדשים הם יעשו את העבודה השחורה)
אי אתם מציעים להתמודד עם הבעיות האלו? (אני חושש לדבר עם הבוס למה יש לו בעיות עצבים והוא פשוט יגיד לא טוב לך תלך)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות