עבודה וקריירה עבודה וקריירה
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

תקרית עם אחד מסגני המנהל בעבודה - האם הגזמתי כשעמדתי על שלי?

חסר המזל בן 25 | כתב את השאלה ב-10/05/19 בשעה 21:51

היי לכולם!
כבר כתבתי פה כמה שאלות בעבר והיום אני כותב בנושא אחר תוך כדי שאני מנסה להילחם בדכאון התמידי שלי.
אני עובד בעבודה פשוטה,סדרן בסופר לבנתיים עד שאקום על הרגליים.
אני בחור יחסית ביישן,אבל מניסיון העבר אני ממש ממש לא פראייר.
אני אתן דוגמא,סיפור אמיתי:
לפני כמה שנים עבדתי במחסן גדול ושאר העובדים הישראלים הקניטו אותי כי גילו שאני לא מאמין באלוהים,זה התחיל מקללות ואז התפתח לאלימות פיזית שזה אומר שהם זרקו עליי על כל הגוף,שני עובדים,קרטונים מלאים בבגדים על הראש על הידיים,על הבטן הכל כי זה מחסן בגדים ובגדים בקרטונים זה כואב.
יום אחד כשישבנו וחיכינו כל העובדים שייפתחו את המתחם אחד מהם נתן לי פיצוץ לפנים,סטירה ובעיטה ועל המזל שלי אחד הבכירים של החברה ממש ראה את זה כשהוא נכנס ואמר לאותו אחד "עוף מפה אתה לא עובד פה יותר" בלי מכתב פיטורין,בלי שימוע כלום כי הוא ממש ראה את הבעיטה שנתנו לי.
אותו בנאדם טען שיינקום בי מה שלא קרא כי הוא פחדן,ההקנטות לרעתי המשיכו כמה חודשים עד שיום אחד התפרצתי על כולם שם ואז דווקא העובדים הזרים באו לטובתי למנהל ואמרו לו שאני סובל מהישראלים שככה עושים לי בלי סיבה את הדברים האלו.
כשהתפרצתי על אותם אנשים כמעט פירקתי להם משטח על הראש,אבל השתלטתי על עצמי באותו רגע וזה לא קרה.
שנתיים אחרי העזיבה שלי ראיתי ברחוב יום אחד כמה מהם ממש במזל ותפסתי אותם לבד ואיתם את החשבון שלי אני סגרתי.


בכל אופן אחרי אותו מקרה הבטחתי לעצמי שאני בחיים לא אתן לאף אחד לדרוך עליי,גם אם אצטרך להשתמש באלימות כדי להוכיח את זה וזה קרה..הבעיה שכל פעם בעבודות הפשוטות האלו יש את הממורמרים האלו שאתה קולט ישר שהם לא "Social material" אז אתה תופס מרחק,עד שחודש חודשיים אחרי הם נופלים עליך בלי שום התראה ואז זו מילה שלו מול שלי ואותי מפטרים ואז אני חודשים בבית עד שאני מוצא עבודה.

אתמול הסגן כרז לי,אבל אני לא ידעתי שזה מכוון אליי כי הוא כרז סדרן מכולת.ויש הרבה סדרני מכולת והוא לא יודע איך קוראים לי כי הוא לא טרח בכלל לשאול אותי!! עכשיו אני בדיוק עושה את מה שהמנהל אמר לי לעשות והסגן,כמה דק' אחר-כך בא אליי בתוקפנות כזו צועד לעברי ואומר "מה,אני מדבר לקיר?" ואז אני אומר לו מה אתה רוצה ממני? אני עושה מה שהמנהל אמר לי.מאיפה לי לדעת שאתה קורה דווקא לי אני לא הסדרן מכולת היחיד..אני בכל אופן לוקח צעד אחורה,והוא לוקח עוד צעד לעברי מתחיל לצעוק עליי ליד הלקוחות ואני עוד פעם לוקח צעד אחורה וככה זה נמשך עד שאני אומר לו "תתרחק ממני יא מטומטם,מה אתה רוצה?" אז הוא טען שאני מאיים עליו ואני לא מבין מאיפה זה בא בכלל.הוא בנאדם בגיל של אמא שלי,אולי אפילו מבוגר יותר.
כמה דק' אחרי הוא חזר אליי וטען שאני חייב לקחת את הדברים שלי כי אני לא עובד פה יותר ואני אמרתי שאני לא שם עליו ואני מחכה למנהל שייחליט אבל הוא בדיוק הלך.לא אתמול ולא היום היה זמין והיום כשבאתי הוא ישר שלח אותי הביתה והפסדתי את היום הזה כי הוא טען שיש לו יותר מידיי עובדים אבל זה לא המצב כי הסגן כבר דיבר איתו וחימם אותו עליי.זה מילה של עובד פשוט מול סגן ואותי עכשיו ייפטרו.
המנהל טען שלחוץ מאוד היום והוא לא יכול להתפנות לדבר איתי ואמר לי להגיע ביום שישי.כששאלתי האם לחפש עבודה חדשה מעכשיו הוא אמר שכן,מה שאומר שהוא כבר החליט.מה אני אמור לעשות עכשיו?? הייתי אמור לשתוק לסגן הזה? זו עבודה פשוטה,אבל זה מה שיש לי כרגע.אני לי את האפשרות לשבת עכשיו בבית כי אני מרושש..
תודה שקראתם עד לפה,מצטער על החפירה.

האם הייתי צריך להבליג לסגן?

כן
 
7
לא
 
31
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות