איך להצליח בחיים בלי ללמוד תואר באוניברסיטה או במכללה?

לא רוצה ללמוד בת 21 | כתבה את השאלה ב-15/07/19 בשעה 16:51

טוב, מגיל צעיר זה נראה לי הזוי ביותר לבזבז ארבע שנים או יותר מהחיים שלך על תואר שאחרי זה לא מובטחת לך הצלחה. פשוט הזוי ונראה שכולם עושים תואר רק כי זה מקובל.
אני רואה את זה עכשיו במיוחד, עם כל כוכבי הרשת, כמו אלין כהן שהיא מיליונרית בגיל 17, טיילור ובן זיני, אנה זק.
העולם שלנו התקדם ותואר זה כבר לא רלוונטי.
איזה דרכים יש להצליח בלי תואר? וכל מי שאומר שלא יקבלו אותי למקומות עבודה- יותר טוב לי, אני גם ככה מתכננת להיות עצמאית.
כדי שיהיה לכם קצת יותר רקע, אני אספר על עצמי קצת:
אני בת 21, ארבעה חודשים משוחררת.
אני טובה בכתיבה של סיפורים ושירים וקטעים קצרים, מציירת בעיפרון ובצבעי מים.
אם למישהו יש רעיון לדברים שאפשר לעשות כדי לקדם את עצמי (אפילו אם לא ארוויח דבר, אני ממש אשמח לשמוע). תודה :)

עדכון מלא רוצה ללמוד, שואלת השאלה 2019-07-17 10:32:44

הכוונה שלי היא שאני לא רוצה לבזבז שלוש שנים או יותר בתואר-אין לי שום בעיה לקחת קורס של חודש, אפילו חצי שנה, כל דבר. אני מודעת לכך שצריך ללמוד ואני לא מצפה לשום דבר שיפול לי מהשמיים.
ובבקשה אם כל מה שיש לכם לומר זה שאני צריכה מזל-שמרו את זה לעצמכם.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"