פספסתי את הרכבת איתו?

⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩ בת 15 | כתבה את השאלה ב-29/08/19 בשעה 20:45

סליחה מראש על המגילה
הכרתי אותו לפניי חודש וחצי.
בהתחלה לא התחברנו אבל אז הגענו למצב שיש בינינו אינטימיות והיינו לבד. הוא הניח את הראש שלו בין החזה לכתף שלי והסתכל לי בעיניים. ראשית לי את היד שלו כדי שיחזיק אותה והחזקתי. היינו במרחק סנטימטרים ספורים אחד מהשני ונורא נמשכתי אליו. כמובן שלא התנשקנו. למה? כי אני בתולת שפתיים. זה נורא מלחיץ אותי באותו רגע כל הסיטואציה. ועכשיו אני ממש מתחרטת שלא נישקתי אותו. במילים אחרות פספסתי את הרכבת. היה לי חודש וחצי שלא ראיתי אותו וחשבתי על המקרה כל יום. לא דיברנו אבל התראינו פעם אחת יחד עם עוד כמה חברים. אני פשוט לא יודעת איך להתחיל איתו שיחה מה להגיד איך ליצור עוד פעם אינטימיות כדי שבאמת נוכל להתנשק. אני חוששת ששידרתי אליו תחושה שאני לא רוצה משומש מאוד פחדתי באותו רגע אבל אני כן רוצה. רוצה מאוד. הוא הטעם שלי אחד לאחד. וגם היו שהכרנו כל מיני רמיזות לכיווני על כמה שהוא מתגעגע להתנשק ואני הבנתי את הרמיזות האלו פשוט לא יישמתי אותן.
בקיצור אני לא מרגישה שאנחנו מספיק קרובים אבל אני נמשכת אליו בטירוף. מכל הבחינות. ואני לגמרי פחדתי כשראיתי אותו עם אחרות.
בקיצור השאלה שלי איך לפתח איתו שיחה ואיך ליצור בינינו אינטימיות כי אני אראה אותו בקרוב מאוד במסגרת מסויימת ששנינו יוצאים אליה והיא תימשך 12 שעות בערך.
אני ממש מפחדת בכל הנוגע לזוגיות ובכלל עם בנים משום שעוד לא התנשקתי.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"