הרגע השתחררתי הייתי טבח בצבא וממש נדלקתי כל המקצוע ואני אוהב לעבוד קשה בשביל אוכל טוב.
אני עובד כרגע במסעדה שלא משלמת לי שעות נוספות אבל אפשר לדפוק כמה שעות שבאלי ולהגיע למשכורת יחסית גבוהה בתמורה לאפס חיי חברה.
אני קורא מלא על טבחים שנמצאים שנים במקצוע וטוענים שאין זכויות עובדים במטבח (כמו שעות נוספות ופנסיה ושיט דומה).. כמו כן הכסף על הפנים.
האם שווה להיכנס למקצוע הזה או לא???
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות