היי, אני וחברה שלי כבר המון זמן ביחד(מעל שנתיים) ואני תמיד מוצא את זה קשה להכיר את המשפחה שלה, בארוחות, ימי הולדות, אירועים משפחתיים וחופשות.
אני יודע שאני אחד כזה שקשה לו להתחבר ולהכיר אנשים חדשים זה לא משהו אישי נגד המשפחה שלה אבל שאלה המשפחה שלה בתמונה ולא סתם אנשים אני מרגיש מחויבות להיות מישהו שאני לא, מישהו שמחייך וצוחק כמעט כל הזמן ומכל בדיחה, מופנם ומשתדל שלא להצחיק אחרים מה שעוד יותר מקשה עליי להיפתח ולהכיר.
אני יודע שחלקכם יגיד לי "תנסה להיות מי שאתה באמת ואם הם לא אוהבים אותך בתור עצמך הם לא שווים את זה" אבל העניין הוא שאני מרגיש שהם מסתכלים עליי כל הזמן ו"בוחנים" אותי ככה שלהיות מי שאני זה לא רעיון טוב כי האני האמיתי הוא עוד ילד, צעיר, אחד שאוהב לצחוק על דברים רציניים ולעשות שטויות ולידם אני יודע שהאני הזה לא יתפוס, יכול להיות כי אנחנו מגיעים מעולמות שונים אבל זה בכל זאת משהו שהייתי רוצה לדעת איך לשנות, חברה שלי מזמינה אותי לכל מיני דברים שקשורים בין אם אלה אירועים או ארוחות ואני פשוט לא מגיע ולמרות שאני יודע שהמשפחה שלה מתבאסת שאני לא מגיע אני בכל זאת בוחר לא להגיע.
*יש בי צד שאומר לי גם שאין לי צורך להכיר את המשפחה שלה ו"לסבול" את כל הרגעים המביכים והלא נעימים שכל אחד צריך לחוות במפגש עם המשפחה של הבן/בת זוג כי אני והיא לא נתחתן ולא נמשיך את החיים ביחד אחרי הצבא. (אני לא חושב ככה אני יודע את זה(לצערי)(כמובן שאם היה לנו סיכוי להתחתן הייתי סובל את הרגעים האלה אבל אני חושב לעצמי, אני עוד ילד למה אני צריך את זה?למה אני לא יכול פשוט להיות חבר של מישהי וזהו).
(חשוב לומר גם שאני כבר הייתי במספר ארוחות ואירועים למיניהם ותאמת לא הכי נהנתי וכמו שאמרתי קודם, כמו כל אחד, הם קצת הביכו אותי וגרמו לי להרגיש לא נעים).
(דבר אחרון שחשוב מאוד לציין למרות שהוא כנראה מובן מאליו, ה"אירועים" האלה הם לא בדיוק ריגוש מבחינתי ולהשתתף בהם לא נותנים לי הנאה או ריגוש מסוים והם די משמעממים מבחינתי..).
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות