שלום
אני עובד כשכיר בתור טבח/קונדיטור מזה 13 שנים.
בשנתיים האחרונות אני מאובחן כ"טרום סכרתי".
במקצוע הטבחות טעימות הן חלק משגרת הבודה היומיומית, אך במקרה שלי זה חורג מגדר הטעימה ואני פשוט אוכל מלא במסגרת העבודה- מנגנון הרעב שובע משובש וחסר מעצורים.
רופא המשפחה התריע בפניי כי במידה ואמשיך את סגנון חיי הנ"ל אני בדרך לחלות בסכרת.
טבחות זה המקצוע שלי ואין בידי מקצוע אחר שבאפשרותי להתפרנס ממנו.
אזי למקצוע יש השפעה ישירה על מצבי הבריאותי.
לכן:
- האם אני יכול לטפל בסוגיה באמצעות הרפואה התעסוקתית?
- ואם לא מי הגוף/ארגון שאוכל לפנות אליו ע"מ לפתוח בהליך בדיקת הנושא?
שנה טובה ומתוקה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות