אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

ביקשתי לא לבלגן והלקוחה אמרה "חכי שהבוס ישמע איך את מדברת". יפטרו?

ח' בת 19 | כתבה את השאלה ב-08/11/19 בשעה 15:07

שלום לכולם.
אני עובדת בחנות ויש פעם בכמה זמן דוכן במשך שבוע של 4 שולחנות שמסודרים בצורת מלבן ואני יושבת בפנים עם הקופה והכל, ובו מוכרים עודפים בזול (2 או 3 פריטים ב-100, תלוי בפריטים).
היום הייתי בדוכן, והמוכרת שותיקה יותר ממני שעבדה בחנות התקשרה אליי ואמרה שאם אני אראה לקוחות ב-21:30 (שזו שעת הסגירה) להגיד להם לא לבלגן כי אני עושה סגירה (סגירה זה אומר לדאוג שהבגדים יהיו מקופלים יפה ליום שלמחרת, להוציא את כל הקבלות ואת הכסף מהקופה ולשים במעטפה, לשים כיסוי גדול שיכסה את כל הדוכן (בעזרת עובדת מהדוכן שלידי שגם לה אעזור עם הכיסוי של הדוכן שלה) וללכת לחנות לסגור שם את הקופה עם כל הכסף והקבלות מהקופה של הדוכן.
לקוחה באה ואמרתי לה את מה שהמוכרת בחנות ביקשה ממני, והיא בעצבים אמרה שנראה מה הבוס שלי יגיד על איך שאני מדברת ללקוחות. אמרתי לה שזה מה שביקשו שאגיד, והמשכתי לסדר את הבגדים. ואחרי זה היא גם אמרה: הנה תראי אני מקפלת את מה שאני מחזיקה שלא תהיי מודאגת. ואז אמרתי לה שוב פעם שזה מה שביקשו ממני להגיד (באמת שלא הייתה לי שום כוונה לפגוע או להתחצף, רק מילאתי הוראות).
היא הלכה בעצבים אחרי 2 דקות בלי להגיד כלום.
מה לעשות? באמת הולכים לפטר אותי?

מי צודק?

את, זכותך שלא יבלגנו לך

היא, יצאת ממש חצופה

בתגובות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"