שלום, אני תלמיד בכיתה י"א ומאז שהתחילה השנה אני מתקשה בלימודים מאוד ולא מצליח לנהל את הזמנים כמו שצריך.
אני נמצא ב- 5 יח"ל מתמטיקה, 5 יח"ל אנגלית ובמגמת פיזיקה.
תמיד הייתי תלמיד אחראי, משקיע ורציני ותמיד היו לי ציונים טובים בלימודים אך השנה ציוניי התדרדרו מאוד. כבר מההתחלה ידעתי שהולך להיות לי קשה בכיתה י"א ולמרות זאת החלטתי לאתגר את עצמי ולהרחיב פיזיקה בנוסף ל-5 יח"ל במתמטיקה ובאנגלית.
אני רק עכשיו מתחיל להבין שאולי עשיתי טעות, אני מרגיש שזה גדול עליי.. אני אוהב פיזיקה אך גיליתי שאני גרוע בזה, באנגלית תמיד הייתי גרוע אך זה מקצוע חשוב ולכן אני עושה 5 יח"ל ובמתמטיקה תמיד הייתי טוב (זה המקצוע האהוב עליי) אך בגלל העומס אני מרגיש שאני כבר לא מבין כלום.
קשה לי לנהל את הזמן, יש לי יותר מדי עומס ובגלל העומס הזה כבר נכשלתי במבחן במתמטיקה, במבחן באנגלית ובמבחן בפיזיקה.
אני מרגיש שאני לא מצליח כבר בכלום ואני באמת מיואש אך מצד שני אני לא רוצה לרדת יחידות ולפרוש מפיזיקה כי אני ארגיש שאני פחות מוצלח ואני שונא להרגיש ככה.. בנוסף לכך אם אני ארד יחידות ואפרוש מפיזיקה אני לא אוכל לעסוק בעתיד בדברים שתמיד חלמתי לעסוק בהם.
בקיצור, אני לא יודע מה לעשות ואני אשמח לקבל מכם ייעוץ. מה הייתם עושים במקומי?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות