פאדיחות מהעבר, איך להתמודד?

מופרע בן 28 | כתב את השאלה ב-30/11/19 בשעה 16:21

שלום אנשי ASKPEOPLE היקרים, הסיפור הוא כזה..
אני מאובחן כאדם בעל הפרעות קשב וריכוז , ואחד הסימפטומים החזקים של הפרעות קשב - זה פזיזות. עכשיו אני לא אומר את זה כי זה כתוב איפשהו... אלא כי זה באמת התקיים אצלי בצורה גסה, במצבים מסוימים בעבר ועשיתי לעצמי ים פדיחות בעבר הרחוק.... אני מדבר על מרחק של שנים... אבל זה היו פדיחות מהסרטים... בלתי נשכחות.

לפעמים יוצא לי להיות עם עצמי לבד , ואז יוצא לי לתהות על הפדיחות שעשיתי לעצמי בעבר (שקרו לפני כמה שנים) ואני מרגיש פשוט בושה ובזיון מחדש - למרות שכרגע אף אחד לא לידי. אבל יש דברים שנעשו על ידי, שאני לא מסוגל לשכוח ולשחרר - פדיחות שאכלתי, וזה כל כמה זמן מפעפע בי מחדש ואני פשוט מרגיש על הפנים - אני לבדי ומרגיש ככה!! מבינים?? אני לא יודע איך להתמודד עם זה - כדי לא להרגיש ככה... הקטע הוא שהתחבטתי עם עצמי כבר כמה חודשים אם לשאול את זה ועכשיו התעליתי על העצלנות כדי לשאול..

אני הולך לספר לכם אחת מהפדיחות שעשיתי לעצמי על מנת לפרוק - אתם מוזמנים לצחוק עליי ובכיף!! מצידי תספרו למי שבא לכם...

סיפור על פאדיחה:
בקיצור פעם היה לי חבר טוב

אז לאותו חבר יש אחות והיא הייתה שמנמנה כזאת, לא מושכת...
אז פעם הלכתי אליו הביתה וככה אנחנו מדברים וכו'... פתאום מגיעה אחותו והאימא, ואחותו הרזתה בטירוף!! מעל10ק"ג, והגיעה ממש מושקעת, ופשוט נראתה כוסית אש!!! ואז התחילו דיבורים על איך שהיא הרזתה... האימא סיפרה וגם האחות... אז שאלתי פשוט בלי להפסיק איך היא הרזה ככה זה מטורף? (עצם השאלה היא לא הפדיחה - כי גם ככה הם דיברו על זה והם הסבירו לי מה היא עשתה, גם היא בעצמה הסבירה) אבל אני פשוט לא הפסקתי לשאול את זה ככה נונסטופ וזה חוזר על עצמו - כולם הרגישו מובכים , לא ידעתי איך לעצור את עצמי... וכל זה מול האימא שלהם שבעצמה הרגישה מובכת.. פשוט לא הפסקתי לשאול...

בקיצור יש עוד הרבה פאדיחות שעשיתי לעצמי, בסגנון דומה, אבל הרבה פחות קשות..
זאת שסיפרתי לכם למעלה - אחת הגדולות שלי אולי הכי גדולה שלי - יש לי עוד אחת ממש דומה, אבל היא פחות מפריעה לי, גם קרתה לפני המון זמן ובפני אנשים שפחות הפריע לי...

כל הפאדיחות שלי - קרו לפני כמה שנים, לפחות 5 שנים ומעל...

כיום אני יודע איך להתנהג ולשלוט בעצמי בצורה הרבה יותר טובה, ואין לי את הדברים האלה בכלל, אני הרבה יותר מודע לעצמי, והרבה יותר בוגר ובטוח בעצמי - ובמצב אחר לגמרי ממה שהייתי פעם... יש לי בכלל התמודדיות אחרות לגמרי...

אבל יוצא לי לפעמים להיות לבד עם עצמי, ואז פעם ב , אני נזכר בדברים האלה - ואז אוכל סרט על עצמי ומרגיש מבוכה מחדש....

2 שאלות:

1. האם גם לכם יש פדיחות מהעבר שאולי הייתם רוצים לשתף כאן?:)
2. והכי חשובה - מה עושים כדי להתמודד עם זה היום?? איך לא לתת לזה חשיבות ולהמשיך להתרכז בדברים החשובים באמת??

תודה רבה על ההקשבה שלכם, ותודה מראש לכל עיצה שלכם - שתתקבל בברכה

כמה גדולה הפדיחה הכי גדולה שלכם מ1 עד 10

1-4

4-7

7-10

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"