פרידה אחרי כמעט 3 שנים ביחד.
נפרדתי ממנה אחרי קשר ארוך. נפרדנו כאוהבים
הפרדה היית מכה לא צפוייה בשבילה . היא אהבה אותי מאוד הייתי כל העולם בשבילה והיא בשבילי.
אבל עם הזמן פשוט ירד לי ממנה. לא שהיא עשתה לי משנו רע או אני לה . המשיכה שלי אלייה גם באופן המיני ירדה וקווי אופי מסויימים שלה שהפריעו לי מההתחלה התחילו להפריע לי יותר. חשבתי על הפרידה לא מעט זמן. חשבתי עלזה שאולי היא לא הבחורה המתאימה בשבילי וחבל לבזבז לשנינו את הזמן.
היא עשתה בשבילי הכל , תמיד היית שם כשקשה. דברים שהפריעו דיברנו עליהם והיא שינתה כמה שאפשר וכנל לגבי. בחורה טובה שלא עשתה משהו שיגרור את הפרידה , ומפה אני אוכל את עצמי אולי לא הייתי צריך להיפרד או אולי זה חלק מהתהליך הקשה של הפרידה שמעורבים בו פחדים מבדידות או מלפספס את הבחורה שנתנה בשבילי הכל.
מצד אחד רוצה לשלוח הודעה אולי היא תחזור אליי אולי הדברים יסתדרו ומצד שני אני לא בטוח שאני רוצה לחזור גם בשביל לא לפגוע בה ולהציף את הרגשות מחדש וגם כי אולי הסיבות שבגללן נפרדתי יצופו עוד פעם ומשם כבר הפרידה תהיה קרובה שוב פעם. אולי הרגשות האלה מגיעים מתוך ההרגל של להיות איתה כל כך הרבה זמן.
אשמח לדעות
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות