אחותי מרביצה לי. איך לגרום להורים לטפל בזה?

אנונה בת 16 | כתבה את השאלה ב-14/12/19 בשעה 16:50

יש לאחותי התקפי זעם וכל פעם שהיא דורשת ממני לעשות דברים (לא הגיוניים או שפשוט אין לי כוח לעשות אותם) היא מתחילה להרביץ לי ולהעיף לי ועליי דברים בחדר, אני לרוב כהגנה עצמית מחזירה לה (ואז היא אומרת להורים שלי שאני זאת שהתחלתי להרביץ) אבל היא פשוט תמיד גוררת ריבים מילוליים למכות רציניות, אני בחיים לא התחלתי להרביץ לה רק הייתי מגנה שלא תרביץ לי יותר באמת שבחיים לא יזמתי, להורים שלי לא אכפת והם אף פעם לא מענישים אותה, הם אומרים לה משפט אחד שזה לא בסדר ואז ממשיכים ומפנקים אותה, אני אומרת להם כמה זה מפריע לי והם אומרים שידברו איתה אבל זה לא קורה (כבר לפחות שנתיים וחצי) הם מודעים לאלימות אבל באמת לא עושים כלום(!!!) כדי שהיא תפסיק.
אמא שלי אומרת שזה גיל ההתבגרות ושהיא לא יכולה לחנך אותה ושאני אסתדר איתה בעצמי אבל באמת שאני לא יכולה וזה לא מקרה רציני שקשה לי בבית, טוב לי ואני אוהבת את אחותי והיא אותי פשוט יש לה בעיות עצבים (לא חושבת שבאמת יש לה פשוט אני לא יודעת איך לקרוא לזה) ופשוט נמאס לי לקבל ממנה מכות ושלהורים שלי לא אכפת. מה לעשות כדי לגרום להורים שלי לטפל בזה?? אתם חושבים שאני באמת מגזימה כמו שההורים שלי אומרים ושאני מרחמת על עצמי או שבאמת יש לי על מה להתעצבן

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"