ירדתי לידיד טוב שלי שיש לי עליו קראש הרבה זמן. האם זה קשר נורמלי?

אור בת 22 | כתבה את השאלה ב-16/12/19 בשעה 21:13

היי לכולם, קודם כל השם שלי הוא בדוי כי אני לא רוצה להיחשף אפילו בשם.
אני אתחיל בזה שאני אגיד שאני בתקופה לא קלה בחיים שלי, לפני כמעט חצי שנה נפרדתי מחבר שלי שהיה רע אליי ממש(הכה אותי גם כמה פעמים) ואני מרגישה שאני חייבת גבר שיהיה לצידי, בכל מקרה אני עדיין בקשר עם ידיד טוב שלי עוד מתקופת הצבא הוא גדול ממני בכמה שנים הוא היה קצין בצבא ולאחרונה השתחרר משירות בקבע, מפה לשם יצאנו כמה פעמים ביוזמתי אנחנו מדברים על הכל בין היתר גם על סקס ויחסים ואני נמשכת אליו ממש הוא ממש חתיך ובאופי הוא ממש אנטיתזה לאקס שלי ההורים שלי אוהבים אותו(בניגוד לאקס שלי שההורים שלי לא סבלו אותו) החברים שלי אוהבים אותו והאמת שגם לי יש רגשות אליו הבעיה שהוא לא נמצא במקום של זוגיות גם מהשיחות איתו הוא אמר לי שהוא לא מחפש זוגיות כי הוא מרגיש שזה לא חסר לו ושהוא מצליח להשיג סקס מזדמן ובינתיים זה מה שהוא מחפש, הוא יודע גם שאני מאוד פתוחה מינית אבל רק עם בן זוג אני עושה כמעט הכל אבל רק בזוגיות אני לא הייתי בסטוץ בחיים שלי, הוא יודע את זה כי אנחנו מדברים על סקס הרבה, בכל מקרה תמיד שיצאנו היה לי כיף איתו באמת בקטע אחר, באחד הפעמים שיצאנו החלטנו שנינו ששותים את הנשמה שלנו גם הוא היה בתקופה לחוצה בחיים וגם אני אז קנינו בקבוק וואן גוך נסענו לחוף הים ושיחקנו מן משחק שתייה כזה בסוף סיימנו את כל הבקבוק והיינו שיכורים והיה ממש כיף אח"כ הלכנו לרכב שלו וממש ליד הרכב נישקתי אותו הוא עצר אותי לרגע ושאל אם אני בטוחה שאני לא עושה טעות כי הוא לא יודע מה הוא מחפש והוא לא בטוח שזה משהו רציני מפה לשם לא עניין אותי חזרתי לנשק אותו ואז הוא ממש זרם הרגשתי שעומד לו ממש והוא התחיל להביא לי ביד עם בגדים ואני גם לו קיצר היה לילה והיינו לבד בחנייה של החוף נכנסנו לרכב שלו הוא ירד לי קצת ואח"כ ירדתי לו וממש היה לי כיף איתו אח"כ בגלל שהיינו שיכורים הוא הזמין לי מונית שתיקח אותי לבית( היינו בעיר שלי ואני והוא מערים אחרות) והצעתי לו לבוא לישון אצלי כי הוא לא יכול לנהוג הוא אמר מה פתאום אין מצב שהוא בא לישון אצלי שלא נעים לו מהמשפחה שלי שזה לא מכובד וזה והוא פשוט אמר שהוא יישאר לישון באוטו הוא עשה את זה הרבה. קיצר גם יום אחרי שלא הייתי שיכורה הרגשתי שאני לא מצטערת על זה שהיה לי כיף ונהניתי ואנחנו מדברים רגיל בהודעות וכאילו הכל סבבה הוא לא לוחץ ולא לחוץ ובאמת אני מרגישה שזה דווקא יכול להיות נחמד להמשיך איתו בקשר כזה כל עוד הוא לא בעניין של משהו יותר רציני אנחנו ממש פתוחים ודיברנו על זה והוא אמר שהוא מבחינתו היה לו ממש כיף ושהוא מוכן לקשר כזה בלי מחוייבות כל עוד לי זה סבבה הוא גם אמר שזה לא חחיב להיות סביב סקס כל הזמן פשוט להיות בלי מחוייבות ולחץ והוא גם נתן דוגמא שכל אחד יעשה מה שבא לו עם מי שבא לו יטוס וייסע לאן שבא לו ושבא לנו לדבר ולהיות אחד עם השנייה פשוט נהיה בלי לחשוב יותר מידי וסוג של סגרנו שנמשיך בקשר כזה וגם אני האמת לא מתנגדת לזה.
השאלה שלי האם זה קשר נורמלי? בתכלס זה נקרא יזיזות? אני די חדשה בזה היה לי רק חבר אחד שהייתי איתו 4 שנים והוא היחידי ששכבתי איתו. קיצר זה נורמלי??

זה קשר נורמלי?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"