חברה שלי אף פעם לא אוננה וזה מקשה עליי לגרום לה לגמור. מה לעשות?

בדוי בן 23 | כתב את השאלה ב-08/01/20 בשעה 12:15

אנחנו בני 23 וחברה שלי אף פעם לא אוננה, היא מספרת לי שזה משחק מאוד מנטלי אצלה והיא לא הרגישה אף פעם צורך לגעת בעצמה.
אנחנו יוצאים מעל שנה ואיבדנו את הבתולים אחד עם השני ואנחנו מאוד קרובים.
הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לה לגמור (נראה לי??)
הסקס באמת מעולה ושנינו נהנים מאוד ואוהבים ושנינו יוזמים את הסקס, וגם שאני עושה לה עם האצבעות היא ממש בעננים, הקטע הוא שאני רוצה שהיא תרגיש אורגזמה או "תגמור" אבל היא בעצמה לא עשתה את זה עם עצמה אז היא גם לא יודעת להכווין אותי מה לעשות בדיוק כי היא אף פעם לא הרגישה את זה...
הצלחתי להגיע איתה גם בסקס וגם עם האצבעות למצב שהיא אמרה לי שהיא הרגישה מן פולסים או קיווצים כאלה אבל אם היא לא הייתה אומרת לי את זה אז לא הייתי מרגיש או חושב שזה אורגזמה. וגם היא לא יודעת
דיברתי איתה שתנסה מתישהו שהיא לבד קצת כמה פעמים לנסות לאונן בעצמה ופשוט יותר להכיר את הגוף שלה אבל לא נראה שזה מאוד אכפת לה, אבל לי בתור הגבר אכפת שהיא תגמור או תגיע לאורגזמה, למרות שמבחינתה הסקס מדהים. (אבל שוב, אני הראשון שלה והיא הראשונה שלי)

עצות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"