בעיה לעשות אצל בן הזוג שבת... מה לעשות?

מישהי בת 20 | כתבה את השאלה ב-17/01/20 בשעה 14:57

היי, בבקשה לא לפרסם בפייסבוק.
אני ובן הזוג שלי 4 וחצי שנים ביחד. אני בת 20, הוא 22.
שנינו שומרי שבת.
בשנה האחרונה התחלנו לעשות שבת אצל המשפחה שלו ושבת אצל המשפחה שלי (פעמיים בחודש ביחד ופעמיים כל אחד עם המשפחה שלו).
מה שקרה עד עכשיו זה שישנו אצל סבתא שלו (אמא של אמא שלו) והגענו לבית של אמא שלו לאכול את הסעודות.
אמא שלו ואח שלו הקטן ישנים בסלון. באזור הזה יש חדר שירותים, שבו יש חלון (פתח גדול שמיועד לחלון אבל אין בו את החלון עצמו, אז מה שקורה זה שזה פשוט פתח לאזור המטבח שליד הסלון). בקיצור, כל מי שנכנס לשירותים כל העולם שומע אותו. אני סובלת מהבטן (מעי רגיז), סובלת מגזים ויציאות לא נעימות, ובאמת שלא נעים לי להיכנס לשירותים. גם אם אני רוצה אני פשוט לא מצליחה! הגוף שלי לא מצליח לשחרר מהבושה.
עד היום ישנו אצל סבתא שלו אז היה לנו פרטיות, אבל לפעמים יש גשם וזה לא אפשרי...
אמא שלו לא מוכנה לעשות אצל סבתא שלו אז זה לא אופציה (גם לא נראה לי שזה פתרון לטווח הארוך).
אני סובלת מהבטן בטירוף, באמת, כל יום כל היום, ואני פשוט מתביישת. גם כשאני ישנה אצלו אני מתאפקת עד שאמא שלו תצא או לפעמים נוסעת אליי לבית להיכנס לשירותים. זה נשמע אידיוטי, אבל באמת שאני מרגישה בושה מטורפת, במיוחד כשאני סובלת.
מה לעזאזל עושים? בקרוב אני והוא עוברים לגור ביחד, משמע את רוב השבתות נעשה אצל המשפחה שלו. מבינה שהפיתרון ההגיוני הוא ״תיכנסי״ וזהו. אבל אין, פשוט לא מסוגלת!!!