זה בסדר לא לספר דברים מסוימים בראיון עבודה אם אני יודע בוודאות שזה יהרוס?

ללא שם בן 25 | כתב את השאלה ב-21/01/20 בשעה 19:03

שלום
יש דברים מסוימים שאני מעדיף לא לספר, ולא לדבר עליהם בראיון עבודה. דברים כמו למשל, צבא שלא עשיתי. בעיות שיש לי וכדומה. חלק גדול מהדברים לא גלויים לעין ולכן הסיכויים קטנים מאוד שהמעסיק יגלה את זה בעצמו.
השאלה היא אם זה בסדר לא לספר דברים כאלה, ובכך לא להרוס את הסיכויים להתקבל לעבודה?
כלומר אם הוא ישמע שאני אדם נכה, שלא עשה צבא. וגם שהיו לו בעיות בלימודים, אז הוא בטח לא ירצה לקבל אדם כזה לעבודה. והוא יעדיף, מישהו אחר עם הישגים גבוהים יותר ממני. אז אולי זה בסדר לא לספר, במיוחד אם. מדובר בדברים שאין סיכוי שהוא יגלה אותם לבד?
כי אם אני לא מספר ואחר כך הוא יגלה בעצמו, אז ברור שאין טעם לנסות להסתיר. אבל נכות או צבא, אלה לא דברים שהוא אי פעם יוכל לגלות בעצמו. אלא אם כן הוא מסתכל במאגר מידע או מברר עליי במקום מסוים, וזה נדיר. וברוב המקומות האלה, שנותנים מידע. לא ייתנו לו מידע עליי ככה סתם. ככה שהסיכויים שהוא יגלה דברים האלה עליי, הם קלושים.
אז בקיצור, להבנתי אולי זה בסדר לא לספר אם זה לא יסבך עניינים אחר כך. או לדעתכם, עדיף לספר את האמת גם אם זה פוגע באןפן ישיר בסיכויים להתקבל לעבודה?

זה בסדר לא לספר דברים מסוימים בראיון עבודה אם אני יודע בוודאות שזה יהרוס?

כן, עדיף לא לספר. גם אם יש סיכוי שהוא יגלה אחר כך.

כן, עדיף לא לספר. אבל רק אם אין סיכוי שהוא יגלה אחר כך.

לא, עדיף לספר תמיד. אפילו אם זה הורס לך את הסיכויים להתקבל.

לא, עדיף לספר תמיד. אבל לספר בצורה כזאת שלא תהרוס כלום.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"