בת 26, הוא ב 30
יוצאים כשנה ובדיוק עברנו לגור ביחד. אני צעירה ולא חושבת שאני מינית יותר מהממוצע אבל אני מעוניינת להיות עם מישהו שחושק ורוצה בי . סהכ דבר לגיטימי.
נפל לי האסימון ממש עכשיו שהבן זוג שלי פחות כזה, רוב הפעמים ששכבנו זה כי אני יזמתי, ובכלל בחודשים האחרונים זה קורה 3-4 פעמים בחודש, גם זה בקושי. עכשיו שמתי לב לזה כי בדיוק יצאנו מהדירת שותפים שהוא היה גר עם השותף שלו. בשיחה שיזמתי אמר שהוא כן נמשך ואוהב את איך שאני נראית, אבל זרק משהו על זה שלפעמים מעדיף פורנו כי הוא לא צריך להתאמץ עם כל המסביב וגן אמר שהוא לא מאוד נהנה מהסקס(למרות שתמיד גומר) וזה הכי מבאס לשמוע את זה.
אני אוהבת אותו ויודעת שגם הוא אותי. מדמיינים את עצמנו מקימים משפחה ומדברים על זה. אוהבת לדבר איתו ולעשות איתו דברים. אבל... יודעת בלב שלי שאהיה מתוסכלת מינית. 3-4 פעמים בחודש(במקרה הטוב) זה לגיטימי בגיל 40 לא בגיל 26.
מתלבטת אם כדאי ללכת יחד לסקסולוג או שלסיים...
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות