ניסיתי כל מיני דברים בפעם הראשונה עם ידידה טובה, ומרגיש לא טוב עם עצמי מה לעשות?

סתם מישהו בן 17 | כתב את השאלה ב-25/01/20 בשעה 12:03

אני והיא מכירים כמעט שנה, אבל החיבור ביני לבינה היה מהר מאוד, תוך חודש נראה לי הרגשנו ממש בנוח שהיינו מדברים וצוחקים על הכל.
אז לא מזמן היא אמרה שהיא רוצה שנעשה דברים ביחד ואמרתי שאני לא יודע, אז קרה שאני והיא נפגשנו התנשקנו משעמום( אני והיא עושים את זה לפעמים) ואז כל פעם שאלתי אותה אם זה יהיה בסדר לגעת לה בחזה, אם היא תוכל להראות לי את החזה, אמרתי תמיד כזה בצחוק אבל רציתי לעשות את זה, ושהיא תמיד התכוונה לעשות את זה אמרתי לה שלא תעשה בגלל שאמרתי לה, שתעשה בגלל שהיא מרגישה לעשות. ועשתה בכל זאת, היא הרגישה בנוח איתי באותו פגישה שהייתי בשוק שהיא הייתה כל כך פתוחה איתי. והייתי בשוק ממה שהיה, שראיתי ונגעתי בה בחזה פעם ראשונה.
וגם נגעתי בה באיבר למטה דרך המכנס, גם את זה שאלתי אותה אם יהיה בסדר. ואמרה שכן.
בטעות נגעתי בה דרך התחתונים פעם אחת, וכמובן שאמרתי לה סליחה אבל לה, לה זה היה בסדר. והיא חיבקה ונישקה אותי כל הזמן. אמרתי לה כל פעם שתעשה מה שהיא מרגישה ושתגיד לי ישר אם משהו לא נוח לה. חפרתי לה על זה.
והכל היה בסדר, אבל כמה דברים הפריעו לה, המחשבה שאנחנו לא זוג( גם לי זה הפריעה קצת) והקור הפריעה לה כי היינו בחוץ, וזה היה באשמתי כי היא סוג התפשטה לכמה דקות אבל היא אמרה שהכל בסדר. התנצלתי גם על זה.
מרגיש רע לא יודע למה, היא אמרה כל פעם שהכל בסדר אבל זה לא היה מספיק כדי לשכנע אותי.
אולי בגלל השוק? כי הכל היה חדש ומלחיץ כל כך.
תודה על העזרה וסליחה על החפירה

עשיתי משהו לא בסדר?

הכל טוב

לא בסדר בכלל

תגובות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"