אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

שמעתי את אחד השותפים מדבר עליי בצורה נוראית, מה לעשות?

אנונימי בן 90 | כתב את השאלה ב-29/01/20 בשעה 09:17

קודם כל חשוב לי להגיד שאני אדם שיודע לקבל ביקורת ולהבין איפה הוא היה לא בסדר אבל זה כבר יותר מידי

טוב אז אני מתגורר עם עוד 2 שותפים ועד היום חשבתי שהכל סביר(לא חברים אבל יחסים תקינים) עד שעברתי ליד הדלת של אחד השותפים , ומסתבר שטעיתי בגדול .
שמעתי משהו עליי והחלטתי להקשיב והשותף התחיל להגיד עליי דברים נוראיים: קודם הוא אמר שאני שוטף ידיים עם כפפות וזה מוזר ( החלטתי להשתמש מזה בשל סיבות רפואיות ולא מגועל מסבון כלים) , הוא כינה אותי בתור שותף הזוי ומבין השורות גם דוחה ומגעיל, ושהוא שלח הודעה מי לא רחץ את הכלים ולא עניתי (אני שטפתי את הכלים שלי כמו תמיד ולא רציתי לענות כי זה פחות הסגנון שלי לבייש את מי שלא שטף וכשהוא שאל אותו פנים מול פנים עניתי), הוא טען שאני משאיר דברים במקרר (אני משאיר אבוקדו או בצל ואני חושב שזו זכותי וזה לא כזה דוחה), ולאחרונה ומעל להכל אחד השותפים השתמש בסיר שלי והשאיר מעט שאריות אבל ממש מעט ורציתי להשתמש בסיר שלי אז זרקתי את זה (ראיתי זאת כשאריות) , השותף הגיע ושאל איפה זה , הסברתי לו שהייתה אי הבנה והבנתי את הבעייתיות של הדבר באותו רגע התנצלתי על אי ההבנה ואף הצעתי אפשרות לפצות אבל הוא אמר שטויות הכל טוב (מסתבר שהוא סיפר לאותו שותף שתיאר את זה כ"זרקתי לו אוכל " וכמו טלפון שבור זה מקבל משמעות אחרת כאילו זרקתי כמות של אוכל רק בשביל להשתמש בסיר שלי מבלי לחשוב) .

אם היו פונים אליי אישית ומבקשים לשנות דברים או שיש דברים שמפריעים להם הייתי מקבל את זה אבל ככה מאוחריי הגב? בצורה כזאת ? זה ממש פוגע

הדבר האחרון שאני רוצה זה לךריב עם אנשים או להתעמת איתם אבל אין לי מושג מה לעשות, אני לא יכול להסתכל בפרצוף שלהם מבלי לחוש כעס ורתיעה , מה לעשות? לעזוב? לדבר איתם ? להתעלם ?

מה לעשות

לדבר איתם

להתעמת איתם

לעזוב

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "