טוב ....בתקופה האחרונה אני איבדתי הרבה חברים חברים שאני ממש אוהבת חברים שהיו קרובים לליבי איבדתי אותם כי כל אחד מהם פגע בי או אכזב אותי בצורה שונה , כבר שבוע ששתי החברות שנשארו לי מתנהגות בצורה פוגענית כלפיי .
אני בנאדם עמוק בוגר, שווה ומבין עברתי כלכך בחיים שאני מבינה עניין וחברות בשבילי זה הכל ואני תמיד עושה הכל למען החברים שלי אבל אכשהו תמיד אף אחד לא החזיר לי את הייחס שאני נותנת .
ובכללי עזבו את שתי החברות שיש לי אני לא קרובה לאף אחד בכיתה שלי ( לא שלא נסיתי) אבל תמיד באיפושהו מקום האדם שמולי לא מתאים לי ואז אני מתרחקת , החברות שלי למשל לא אוהבות את חלק מהבנות מהכיתה ומלכלכות עליהם ויום למחחרת יוצאים איתם להפסקות ומתנהגות כרגיל ^כאילו^ שהם אוהבות אותן
להבדל מהם אני לא יכולה להתנהג ככה אני בנדאם ישר לא יודעת להתחנף לאנשים כי באלי להיות מקובלת !!לא !!! אני לא יכולה אפילו לחייך למישהו אם בפנים אני לא שלמה עם זה !
אבל כבר נמאס נמאס לי שאני הולכת לבית ספר ולא מרגישה טוב ולא מרגישה שייכת שאף אחד לא מתייחס אליי , אני יודעת שלא מגיע לי ככה כי אני יודעת מה אני ומאיפה באתי ! ולא באלי עכשיו להוריד את האגו שלי ולהתנן לחברות שלי שיתנהגו אליי בצורה טובה באלי למצוא אנשים בוגרים ולפתוח דף חדש
לא טוב לי עם זה שאני לא יכולה להרגיש שייכת לכיתה שלי ולא כיף לקום לבית ספר ובכלל לא כיף לי איתם הם מלכלכים אחד על השני ואין אף אחד אמיתי ( אפילו הטובים שבכיתה נגררים אחרי האנשים שאני שונאת )
אני מרגישה שהם לא יודעים מה אני שווה אז באלי שכולם ידעו את מה שאני שווה באלי לשבור את הקירות שמפריעים באלי לשים את הכל מאחור ולהתקדם כי אני יודעת מה שאני שווה !
ממש חסר לי חברות אמיתית , נכון שיש לי זוגיות כבר שנתיים והוא האדם הכי מבין ושומע ומכיל אותי ויש לי ההורים הכי מדהימים אבל זה לא כמו חברים !!! זה הורים וזה חבר זה לא חברים ! למרות שהם שומעים אותי ואוהבים אותי ומעריכים אותי אבל באמת שאני זקוקה לזה, אני זקוקה לחברות וזה מגיע ליי !!
הבעיה שלי שאני לא אוהבת להתחננן לכאלה אנשים מגעילים ומצד אחר ממש לא כיף לי ובאלי להיות מאושרת כבר , מה לעשות ואיך להתנהג ? דעתכם ממש חשובה לי ותודה לכל אחד ואחת מכם שהקדישה זמן לקרוא את זה ולענות לי ( מעריכה !!)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות