איך הייתם עונים אם היו שואלים אתכם על שם של מקום שעבדתם בו ואתם לא רוצים לומר?

ליה בת 31 | כתבה את השאלה ב-19/02/20 בשעה 14:27

היי לכולם,
אני ליה בת 31.
בשנות ה20 שלי חליתי פעמיים בסרטן והחלמתי.
כתוצאה מזה לא עבדתי שנים ארוכות ולצערי כל הזמן החלפתי תחומי עיסוק.
לרוב זה עבודות לא משהו, שאין צורך בתואר ראשון כדי להתקבל אליהם.
אני מודה שאף פעם לא הייתי טובה בלעבוד,
בגלל בעיות בריאותיות - אני מרבה להיות חולה ולהעדר ואין לי דרך לדעת את זה מראש.

לפניי כמה שנים הגעתי למשרד בתחום של כתיבת תוכן וכתיבת פוסטים לרשתות החברתיות.
קפצתי על ההזדמנות הזו כדי לצבור ניסיון בתחום שסוף סוף מעניין אותי.
צברתי שם ניסיון קצר מאוד!
הצלחתי להחזיק שם מעמד בסביבות 3 חודשים
עד שהמנהלת הודיעה לי שאני לא מתאימה לה
כי אני כל הזמן חולה.

היום אני כבר כמעט חצי שנה ללא עבודה,
מחפשת עבודה בתחום של כתיבה ועריכת תוכן.
המשרה הזו שסיפרתי לכם עליה - כתובה אצלי
בקורות חיים בגלל שצברתי שם ניסיון בתחום הכתיבה.
החיסרון הוא: לפעמים בראיונות עבודה מבקשים ממני לספר איך קראו למשרד הזה שעבדתי בו?
אז אני לא מעוניינת לספר בגלל שהיחסים
ביני לבין המנהלת התסיימו לא משהו,
יכול להיות שגם היא כבר לא זוכרת מי אני כי עברו כבר כמה שנים מאז שעבדתי שם...

שאלתי היא: איך הייתם עונים אם היו שואלים אתכם על שם של מקום שעבדתם בו, אבל לא בא לכם לספר מה קרה שם? למה עזבתם? מה השם של המקום?
מצד אחד צברתי שם ידע,
מצד שני זה נגמר לא משהו ולכן תמיד ששואלים אותי
על המשרד הזה, אני לא יודעת מה לענות ומתחילה לגמגם... וזה הורס לי בראיונות עבודה!

אשמח לעזרתכם מה אתם הייתם עונים על שאלה כזו במצב כזה בעייתי.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"