מרגישה בודדה בהסגר ביתי, חסרת אונים

ליאל בת 25 | כתבה את השאלה ב-21/03/20 בשעה 22:01

היי לכולם, אז כל הקורונה הזו ממש מלחיצה אותי. ההורים שלי בקבוצת סיכון. ואני לא רוצה לסכן אותם.
אני ממשיכה לעבוד כי אני עובדת בעבודה חיונית (יכולה גם מהבית) אבל הבעיה היא שאני לא יכולה לעבוד מהבית של ההורים . אין לי שם מחשב מסודר , אינטרנט וכו. ולעבוד ממקום העבודה דורש נסיעה כל יום בתחבורה ציבורית אבל זה מסכן אותם ולכן חיפשתי חלופה.
אז נסעתי למשפחה שיש לה יחידת דיור ריקה בשבילי ומצויידים ושם אני יכולה לעבוד אבל לא להיות קרובה להורים ולאחים. יש לציין שאני מאוד דואגת להם להכל.
אז לפני שהלכתי דאגתי להם כמה שיכולתי , אבל קשה לי עם השקט פה ביחידת דיור, לא רגילה לשקט ורגילה לחיות עם אנשים. רק בסופש חבר שלי מגיע לישון אצלי.
מרגישה מאוד בודדה ומועקה לדבר עם הקירות.
אבל כסף זה דבר הכרחי במיוחד עכשיו, ולא רוצה לסכן את האהובים עלי.
אני חושבת שחשוב להצמד להוראות ואני לא יוצאת מהבית אם זה לא הכרחי.
מה כדאי לי לעשות? קשה לי ממש עם השקט והבדידות.

מה לעשות?

לוותר על עבודה ולהיות עם ההורים

להמשיך לעבוד ולהרגיש בודדה

אחר- בתגובות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"