איך להצליח בצורה משמעותית באתרי סטוצים בישראל?

סתם רנדומלי בן 23 | כתב את השאלה ב-26/03/20 בשעה 15:17

אהלן חברים,
אפתח את הנושא קודם כל מהניסיון האישי שלי באתרי סטוצים. האמת שאין לי יותר מידי נסיון, פתחתי שתי משתמשים במקביל, אחד בMakelove ואחד ב Xdate. שני האתרים האלה הם אתרים בעיקר למציאת סקס וסטוצים. נרשמתי לחודש אחד בכל אתר סתם כדי להתנסות ולראות אם זה שווה את זה (במחיר של 9 שקל כל אחד, סכום כזה ממש אנלי בעיה להוציא לחודש הראשון).

אז ככה, אתחיל ואומר שיש לי תמונות מאוד מאוד טובות, אני נראה טוב, ובאמת תאמינו לי שאני לא איזה חנון שלא יודע מה הוא אומר באינטרנט ומחמיא לעצמו, בנות ידרגו אותי לפי מראה חיצוני בתמונות כ8+ מניסיון וזה המינימום...
ועדיין!, למרות הכל, אני פשוט לא מקבל את השפע הזה שאני רוצה... אני באמת לא מבין למה ומה לא בסדר בי?... בתוך שבוע משתי אתרי ההיכרויות האלה כל מה שהצלחתי להשיג זה שתי סטוצים מסכנים, שהאמת שגם עליהם דיי התפשרתי ולא הצלחתי לקבל מענה מהפצצות האמיתיות שאיתן באמת הייתי רוצה לשכב... למה?

אני כל כך מקנא בבחורות, גם אם היא לא נראת משהו היא יכולה פשוט להשיג זיון וסטוץ מתי שהיא תרצה, ואם היא תרצה 5 פעמים ביום כל מה שהיא צריכה להגיד זה כן והיא תצליח, אז למה כל מה שאני מצליח לקבל זה 2 סטוצים בשבוע עם בנות שהתפשרתי עליהן?

האם מה שאני רושם להן זה לא בסדר? האמת שכל שיחה שהתחלתי עם בחורה הייתה ב"היי" פשוט, לרוב אני לא מקבל מענה, אבל אם כן קיבלתי מענה אז זה תמיד הפסיק איפושהו באמצע, הבחורה פשוט הפסיקה להגיב. מה שהשגתי עד עכשיו זה רק בחורות שהן אלה שיזמו איתי את האינטרקציה וזה מאוד תסכל...
מה שהכי חושב באתרים האלה זה הקלילות, להיות קליל זה המפתח אני יודע את זה מתוך הגיון בסיסי. "היי" בדיוק עונה על הקלילות הזו, אבל זה לא עובד... מצד שני אם אני אנסה להגיד איזה משפט שנון ומתוחכם אז אני הורס את הקלילות. ככה או ככה אני יוצא מופסד אז אני לא יודע איך באמת להצליח באתרים כאלה...
אני מת להראות לכולכם את האינסטגרם שלי, ולהוכיח לכם שמה שאני דובר הוא אמת מוחלטת, ולהראות לכם "איך לעזאזל בנאדם כזה לא מצליח באתרי סטוצים", אבל לחשוף את עצמי כאן זה מעשה מאוד טיפשי חחחחח

לבנות שכאן:
אשמח לקבל מכן עצה בונה, האם "היי" זה מספיק לכן? איך אתן הייתן רוצות שגבר יתחיל איתכן למטרת סטוץ? יש לכן המון המון אופציות, מה גורם לכן לעצור דווקא בגבר ספציפי? האם זה ההודעה שהוא שלח? האם זה התמונות? האם זה שתיהם?
איך הייתן מציעות לגבר כמוני להצליח עם בנות באתרים כאלה ולהביא לעצמו שפע כמו שלכן יש?

לבנים שכאן:
אשמח לקבל עצה בונה גם ממכם כמובן, במיוחד מהאנשים שכן מצליחים באתרים כאלה לעומתי, וכאלה שיודעים את העבודה ואיך עושים את זה בדיוק כדי לגרום למצב שבחורה תבחר דווקא אותך מתוך האלף ודווקא איתך היא תרצה לשכב. מה לכתוב בהתחלה, איך לכתוב, במילים אחרות איך לפתות אותה שתסכים לך.

אם הגעתם עד לכאן, אז תודה על זמנכם :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"