תספורת גרועה ממש, האם השיער יצמח בצורה נורמלי שוב?

אנונימי בן 16 | כתב את השאלה ב-31/03/20 בשעה 19:42

השיער שלי ניהיה מזעזע צמח ממש וכבר לא הסתפרתי חודשיים ובגלל שאין מספרות פתוחות ויש שוטרים כמעט בכל מקום בשכונה שלי אמא שלי אמרה שהיא תספר אותי ולא הייתה לי ברירה אז הסתפרתי (הגעתי למצב שהשיער היה נכנס לי עמוק לאוזן)
בקיצור התספורת יצאה מזעזעת בצורה מפחידה למזלי אני לא מתבייש מזה ממש כי אין לי את מי לראות בימים הקרובים בגלל הקורונה השאלה שלי היא האם השיער יצמח בצורה נורמלי שוב? הזמן לא משנה הבעיה היא שהבלורית נמוכה מידי מהשיער וזה נראה מוזר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"