מכוער מדי בשביל חברה שלי, יש דרך לגרום להם אשכרה לחבב אותי?

כפיר בן 17 | כתב את השאלה ב-02/04/20 בשעה 16:48

אז ככה אני וחברה שלי ביחד כבר שנה וחברה שלי באמת יפה בקטע מפחיד ואני נראה בסדר מינוס אפילו ואנחנו זוג מדהים הבעיה היא הסביבה אין מקום שאני לא שומע משפטים כאלה " מה את עושה איתו "
" היפה והחיה " " מאיפה הגרלת את המכוער הזה " אבל מאנשים זרים זה לא מזיז לי הבעיה שזה מגיע להורים שלה הם תמיד לא קיבלו אותי ואני זוכר שאבא שלה פעם זרק לי משפט כי קבענו שאני יאסוף אותה מהבית שלה ואיחרתי הוא אמר לי " לפחות עם איך שאתה נראה תגיע בזמן " באותו רגע התחיל ריב בינה לבין אבא שלה עד שלקחתי אותה לבחוץ ןהלכנו אבל השיא הגיע לפני כמה זמן שהיא העלתה סרטון לטיקטוק שלה שאנחנו מתנשקים
והתגובות שם הדהימו אותי אפילו שציפיתי לזה אנשים שם אשכרה קיללו אותי והתחילו לרדת עלי ושוב מה היא עושה איתי ושתעזוב אותי כבר .
כבר נמאס לי ואמרתי לה שאנחנו נפרדים והיא אמרה לי שהיא תדבר עם ההורים שלה ושזה לא אמור להזיז לי מה אמרו בסרטון והיא צודקת אבל הקטע עם ההורים שלה באמת מפריע לי ועם כמה שאני אוהב אותה לא רוצה להמשיך בקשר כזה . יש דרך לגרום להם אשכרה לחבב אותי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"