איך לצאת מהפרינד זון?

יעקב הידיד בן 16 | כתב את השאלה ב-05/04/20 בשעה 11:49

יש מישהי מהבית ספר שלי שתמיד רציתי אותה אנחנו מכיתה ז באותה שכבה ותמיד היה לי משהו קטן אליה נגיד רציתי אותה אבל לא עשיתי כלום ועבר לי ממנה עד עכשיו כיתה י שפתאום נהיינו בקשר מאוד חזק לאחר שחבר שלה נפרד ממנה ונהיינו הידידים הכי טובים עכשיו אני לא יודע מה לעשות כי מצד אחד אני מאוד אוהב אותה ואת האופי שלה ובאמת הייתי רוצה מאוד להיות איתה ולא לוותר על זה נגיד אתמול לדוגמא היינו בייחד בשיחת וידיאו איזה שעתיים סתם ככה ואז אחרי זה הלכנו ביחד להאוס פארטי ואני יצאתי ואז היא יצאה מאיזה 1 היא הייתה בהאוס פארטי רק עם בנים כאילו כל פעם עם בן אחר וקינאתי אחושרמו*ה והרגשתי חרא עם זה אבל אני גם תמיד מראה לה שאני מתחיל עם בנות ודברים כאלה וחוץ מפעם אחת שדיברנו על הרגשות שלי וזה היה שהיינו בסוג של ריב וירד לי ממנה ועכשיו הכל חוזר אלי. היא תמיד אומרת לי שאני הבן אדם הכי חשוב לה בחיים ודברים כאלה ואני מת מת שזה יתפתח כאילו אתמול גם היא שאלה אותי אם מפריע לי נגיד שהיא בהאוס פארטי כי אמרתי לה על לפני כמה ימים שהיא הייתה בהאוס פארטי עם בנים כאילו במקום להיות איתי והיא אמרה לי שאם אני רוצה היא מוחקת את זה עכשיו ואמרתי לה שלא כי אני לא רוצה להחליט אליה ולעשות לה רע.
ואני לא יודע מה לעשות כבר כי אני מת שזה יתפתח מת אבל אין לי מושג מה לעשות.
נגיד אתמול שמעתי שכשהיא הייתה בהאוס פארטי עם אנשים היא אמרה להם שאני החיים שלה ושאם מישהו יגיד משהו רע עלי הוא מתעסק איתה כאילו היא דואגת לי וזה ועכשיו גם בגלל הבידוד אני רוצה להגיד לה במציאות לא מאחורי מסך ואני גם לא רוצה לצאת מטומטם ושהקשר שלנו יתנתק בגלל זה בקיצור מה לעשות שבת שלום ותודה מראש.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"