נפרדתי ממנה לפני חודשיים ואני רוצה לחזור. איך לעשות את זה?

אורן בן 19 | כתב את השאלה ב-06/04/20 בשעה 19:59

שלום אנשים יקרים, שמי אורן ואני בן 19 חייל בצהל חצי שנה ועד לפני חודשיים הייתה לי חברה שמאוד אהבתי והיא מאוד אהבה אותי, נפרדנו כי הרגשתי שהאהבה היא לא אותה האהבה , היא לא הסתדרה עם חברים שלי שזה דבר שמאוד השפיע עלי, היא חסרת בטחון ובנוסף טיפ טיפה חרדתית (לא משהו רציני ממש בקטנה) וגם כי לא נמשכתי אליה כבר לקראת סוף הקשר, היינו ביחד שנה וחצי הייתה לנו שנה של אהבה מטורפת מאוד אהבנו אחד את השניה דאגנו אחד לשניה היינו החברים הכי טובים שיש והתבגרנו מאוד בזכות הזוגיות הזאת. כמובן שהיה לנו ויכוחים פה ושם וגם לפעמים ריבים קצת יותר רציניים כמו בכל קשר אבל תמיד ידענו להשלים ואף פעם לא הלכנו לישון בלי לסיים את זה בטוב. לא היה בנינו אפילו טיפה של אגו ותמיד גרמנו לטוב אחד לשניה. היא הייתה מאוד קנאית אלי שזה דבר שהיה לי קשה איתו היה לה קשה לסמוך עלי בהתחלה בגלל העבר שלי עם בחורות אבל בסוף היא סמכה עלי ונתנה בי את האמון שלה. בתקופה האחרונה שלנו ביחד הרגשתי שאין לי אליה כבר סבלנות ושאהבה כבר איננה. אז פשוט נפרדתי ממנה כמו מטומטם בלי לחשוב פעמיים ובלי ללכת ולדבר איתה על זה. היא רצתה שנשמור על נתק מוחלט לא רצתה לשמוע ממני ועד היום היא לא רוצה , לפני כמה ימים שלחתי לה הודעה לראות מה איתה ובנוסף תמיד דאגתי לברר עם מישהי שקשורה לשנינו איך היא מרגישה, בהתחלה היה לה קשה היא לא יצאה מהבית וממה שהבנתי , היום היא כבר בסדר גמור היא המשיכה הלאה היא מסתדרת והיא אמרה לי בשיחה איתה שהזוגיות הזאת הייתה טעות ומטעויות לומדים ולא האמנתי שהיא אמרה לי דבר כזה אחרי כל מה שעברנו. אחרי חודשיים של בלבול עם עצמי הגעתי למסקנה שאני אוהב אותה ושאני רוצה שהיא תהיה האישה שלי לכל החיים , בחודשיים האלה אני לא הפסקתי לחשוב עליה כל יום בקושי הצלחתי להרדם בלילה עד היום.. אני מאוד אוהב אותה ורוצה להחזיר אותה אלי הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה אני מפחד לעשות טעויות שלא ירחיקו אותה עוד יותר, בתוך הלב שלי אני מאמין שהיא כן עוד אוהבת אותי או שיש לה רגש מסוים עדיין כי בסך הכל היה לנו מאוד טוב ביחד היא הייתה מאוד מאושרת איתי היא תמיד דאגה להגיד לי את זה. מה לעשות אנשים? לשלוח לה הודעה ארוכה שמסבירה לה כמה אני אוהב אותה כמה אני מצטער שפגעתי בה ואם היא חושבת שיש לה עדיין משהו שתתן לנו עוד הזדמנות? להגיד למישהי שקשורה לשנינו לרמוז לה רמז עבה ורק אז לדבר איתה? לשלוח לה זר פרחים לבית עם פתק שמסביר הכל? לעזוב אותה ולתת לה עוד זמן לבד ורק אז לעשות מעשה?
אשמח לשמוע עצות ממכם בעיקר מאנשים עם נסיון או שמבינים בתחום
תודה רבה
*בפרידה לא אמרתי לה כל מה שספרתי לכם רק שהאהבה שלנו היא כבר לא אותו הדבר ושהיא פחתה הרבה מהצד שלי..