לא מוכן להכיר לי את אמא שלו, אז זה לא רציני בינינו?

ג'ינג'ית בת 18 | כתבה את השאלה ב-06/04/20 בשעה 14:16

אני וחבר של לא הרבה זמן ביחד אבל יש לשנינו הרגשה שזה ילך למקום רציני, הוא בעצמו אמר לי. יש לנו מערכת יחסים מאוד פתוחה ואנחנו מדברים על הכל, עוזרים אחד לשני. אבל יש בעיה קטנה שדי מציקה לי.
את אמא שלי הוא כבר הכיר (סוג של) נפגשנו פעם אחת מתחת לבית שלי והיא ראתה אותו ואמרה לו שלום, אבל את אמא שלו הוא לא מוכן להכיר לי וסוג של "מסתיר אותי" ממנה. היא מודעת לזה שיש לו חברה, היא מודעת אליי, לא הוא אמר לה, היא גילתה מבת דודה שלו שבטעות נפלט לו לידה שאנחנו ביחד, אבל כל פעם שאני מנסה לשאול אותו " מתי אני אכיר את אמא שלך?" הוא מתחיל לצחוק איתי ולהעביר אותי מהנושא. וכשאני כן מצליחה לשאול הוא אומר לי "זאת הפדיחה הזאת של ההתחלה, אני לא אוהב את זה, זה כל האמא תכירי זאת (השם שלי)"
הוא פשוט אמר לי שהוא לא אוהב את כל הלהכיר הזה בהתחלה כי זה כביכול "פאדיחות".
אנחנו כן נצטרך להכיר בסופו של דבר אבל הוא לא מוכן לזה ואני לא מבינה למה. הוא לא חושב שהקשר שלנו רציני?
מה לעשות? בבקשה תעזרו לי. אני לא מבינה למה הוא מתנהג איתי ככה.
תגובות של "מה זו הסיבה הזאת, זה טיפשי" הימנעו מהן בבקשה.