מתביישת בעדה שלי והמשפחה. מה לעשות?

אין בת 26 | כתבה את השאלה ב-14/04/20 בשעה 10:55

אני רוסיה ותמיד התביישתי בעדה שלי
כי לאור המצב רוב הרוסיות בעולם הן תמיד זונות ויש תמיד סטלבת עליהן ואני מתביישת להיות חלק מהעדה הזאת
אני מתביישת בבית שלי
אמא שלי היא רוסיה של פעם אוהבת את כל הדברים הישנים ושהכל הבית חייב להיות מלא השטויות וחרא הכוונה חפצים ומלא דברים ולא בית פשוט
וחיות שזה מכה אני לא סובלת תחתולים ותכלבים אני כבר מתביישת להביא חברים
אני לא יודעת אני רק מרגישה חרא ונמאס לי להתמודד עם הבית והמשפחה אני לא מדברת עם המשפחה בחו"ל אפילו
אני כל כך שונאת תעשה הזאת ומצטערת שנולדתי בא
מתה לעזוב תבית

וכן דיברתי עם אמא שלי אבל היא קשה כמו אבן לגבי חיות והבית
מה לעשות?
קשה לי לקבל את הבית והעדה פשוט נשבר לי אני מתה מבושה

מה לעשות

לעזוב

להתמודד ולקבל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"