מעוצבנת על כל הסלבס האלה שמקבלים מיליונים על קמפיין אחד מסכן! חוצפה

לולה בת 25 | כתבה את השאלה ב-18/04/20 בשעה 18:42

לא הבנתי איך לעזאזל מתפרנסים במדינה הזו!!!! אני סטודנטית, עובדת חצי משרה, גרה אצל ההורים בלית ברירה.. גם כשאסיים את התואר ואעבוד משרה מלאה הכסף הזה לא יספיק לכל הצרכים שלי (לא מדברת על מותרות! אני בכלל לא קונה בגדים, יוצאת פעם בחודש במקרה הטוב, לא מבזבזת על שטויות בכלל).

העיקר סלבס ופליטי ריאליטי עושים מיליונים על קמפיין אחד מסכןןןן כאילו מה נסגר למה שאר האזרחים צריכים להיות במלחמה כל יום מחדש ואיזו ילדה צעירה עושה כמה פוזות ומרוויחה מה שלא ארוויח כל החיים שלי???? אני לא מבינה את המצב הזה באמת שאני כבר מתוסכלת ומעוצבנת!! לא אומרת שכל הסלבס לא עובדים קשה אבל כאילו מה? הכל הם מקבלים בחינם גם ככה אז למה לדגמן לאיזו חברת בגדים זה דורש שכר של מיליוניםםםם הרי זו גם עבודה בסהכ..

ובתקופה הזו אני עוד יותר זועמת על כל הסלבס החיים בסרט האלה שאומרים ״כולנו בזה ביחד״ ״כולנו שווים״
תעשו לי טובהההההה איזה שווים אתם בבידוד באחוזה שלכם עם הבריכה ואני פה נלחמת על כל טיפת פרטיות אפילו מקום לפרוס מזרון כדי להתאמן אין לי אז חאלס לבלבל את המוח

אני צופה כאן מראש תגובות זועמות אז שתדעו שזו הייתה פריקה כי הגעתי למצב שממש קשה לי ואני בטוחה שאחזור לעצמי בהמשך.. תאמינו לי שאני כל היום מסתכלת רק על עצמי ומנסה לשפר את עצמי אבל מתישהו מגיעים למצב שזה מעצבן כבר!! אשמח לעצות - קודם כל איך לא להגיע למצב של ״קנאה״ ועצבנות על החוסר צדק הזה שקיים היום.. וגם איך אפשר להרוויח יותר ממשכורת מינימום?? אני לומדת סתם תואר רגיל שאני מאמינה שלא יתרום לי בכלום (הייתי מוותרת עליו בכיף אבל אני כבר באמצע אז אסיים)

מצבכם הכלכלי?

לא שורד את החודש

ממוצע

אני עשיר

ההורים דואגים לי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"