אהלן, סליחה על החפירה.
העלתי שאלה באתר לא מזמן (בערך כחודש), על מישהי שהכרתי בלימודים באוניברסיטה (לא לומדים באותה מסגרת ככה שהיום אין בינינו אינטראקציה), יצאנו לדייט ראשון-שלאחריו הבחורה הראתה חוסר עניין בוואטסאפ ואמרה שהיא בתקופה עמוסה ולא בטוחה שהיא רוצה עכשיו להיכנס למערכת יחסים.
הלבטים שלי אז היו שפשוט לא היינו על אותו גל, שאני שידרתי קשר רציני והיא לא ופשוט לא הבנתי אותה נכון ולכן הכל התפקשש כי שידרתי משהו אחר (מדגיש שאני לא שולל יזיזות או סטוץ בכלל עם הבחורה).
אז עצותכם פה היו שזה לא קשור ולעזוב את זה כי היא פשוט לא בקטע. בקיצור גרמתם לי סופית לעזוב את זה חח. אז החיים המשיכו, התחלתי לעבוד בתחום שאני לומד בו ויצא לי עוד דייטים שבסופם הבנתי שבתקופה הזאת אני לא מחפש משהו רציני.
ממש לאחרונה בצורה הזויה הייתה לנו התאמה באיזה פלטפורמת הכרויות באינטרנט, שבה היא עדיין נראתה לא הכי סגורה על עצמה. בעיקר לדעתי בגלל שאני שידרתי משהו רציני והיא לא עוד מהדייט הראשון.
אחרי שיחה עם חבר משותף היא גם כן סיפרה לו שהיא מבולבלת לגבי ולא בטוחה מה היא רוצה.
מה אתם אומרים אז.. אני חושב שיש פה טיפה סיכוי. אתם חושבים שהיא בקטע?
ללכת על זה, להיות ישיר ובלי ממש רמזים ולכתוב לה מה אני חושב? או פשוט לעזוב את זה? אשמח אם תפרטו :)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות