בן 20 ועוד לא התנשקתי עדיין...

גיא (20) בן 20 | כתב את השאלה ב-29/04/20 בשעה 11:00

היי לכולם, קוראים לי גיא, בן 20 ויש נושא שהייתי רוצה לשתף ולהתייעץ איתכם עליו.
עד כו, עוד לא הייתי בזוגיות בעבר ולא הגעתי למצב שהתנשקתי עדיין עם אף בחורה.
אני רואה ויודע שרוב החברים שלי היו בזוגיות או התנסו כבר כמה פעמים בעבר ומתסכל אותי שאני עוד לא שם עדיין.

אני אהיה איתכם הכי כנה ויכול לומר על עצמי, שמבחינת נראות אני לא חושב שיש בעיה ובנוסף לא מרגיש שחסר לי כל כך ביטחון עצמי או משהו בסגנון, אך עדיין לא הצלחתי להגיע למצב שאני מצליח להתחיל עם מישהי ואני באמת מחכה כבר להזדמנות הזאת לא מעט זמן..

כרגע אני בצבא ומרגיש שכל נושא הזוגיות מאוד חסר לי (בשלב הזה של החיים) ובמיוחד מעצם זה שאני חסר ניסיון ולא ממש יודע מאיפה להתחיל או איך לגשת לדבר הזה..

ראיתי מתגובות בעבר שרשמו מה הבעיה, צא לבר או מסיבה ופשוט תתחיל עם מישהי וזה יזרום אבל במציאות אני לא ראיתי שזה ממש עובד או מצליח לי.

בקיצור קצת חפרתי.. אבל באמת הייתי שמח לקבל התייחסות לנושא ולהבין מה אני עושה פה לא נכון או מה אפשר לעשות יותר טוב?