בתקופה האחרונה אני מתנדנד בין 2 החלטות ואין לי מושג באמת מה לעשות
אני התחלתי לחשוב על טיול של כמה חודשים בדרום אמריקה, אני יודע שעכשיו הטיימינג לא קשור בכלל בגלל מה שקורה בעולם בגלל הקורונה, אני מדבר בכללי כי מתישהו המצב הזה יגמר
זה לא משהו שתמיד חלמתי עליו שהייתי יותר צעיר (לפני צבא או בזמן השירות), אבל עכשיו די נפקחו לי העיניים שאם אני לא יעשה את זה לא יודע אם תהיה לי עוד הזדמנות, יוצא לי לראות אחרים שטיילו וזה די צובט לי בלב.
עכשיו הבעיה היא מקום העבודה שלי, אני נמצא במקום ממש מסודר מבחינת השכר התנאים חברים טובים בני גילי פחות או יותר, באמת אני מרוצה, ונכנסתי אליו ממש אחרי שהשתחררתי
אני לא יודע אם כדאי לי לוותר עליו ואחר כך בעתיד הרחוק להתחרט על ההחלטה הזאת שעזבתי מקום כזה, כי שמעתי מקרים שאנשים התפטרו וממש מהר התחרטו וביקשו לחזור, בנוסף לזה אבא שלי מבסוט שאני עובד שם כי זה גם מקום מדיני דומה לשלו ויש בטחון כלכלי במקומות כאלה. המצב בחוץ די חרא אני שומע מלא סיפורים של אנשים שמחפשים את עצמם.
הקטע גם שאין לי עם מי לצאת לטיול כזה בכלל, חברים שלי גם בעבודות כל אחד בעיסוקו, אני יודע שתמיד אפשר למצוא שותף/ה בפורומים וכו' אבל זה לא תמיד בטוח שתמצא אחד כזה.
גם האמת שכל החיים שלי הייתי בחו"ל סך הכל פעמיים, לא ראיתי עולם ואין לי חוויות שקשורות לתחום הזה. אני לא יודע איך אפשר להסתדר במקום שהוא זר(האנגלית שלי סבבה אז לתקשר לא אמורה להיות בעיה), הכוונה היא שזה לא טיול של שבוע סתם באירופה אתה סוגר מלון ונמצא פחות או יותר באזור שלך בעיר, שזה שטויות באמת.
בדרום אמריקה זה הוסטלים, כביכול הרבה ציוד יש איתך איך אפשר להסתדר, יש גניבות שם איך נשמרים מזה( שמעתי מבת דודה שלי שהייתה שהם אלופים בגניבה אי אפשר לשים לב לזה בכלל) , ואם קורה מצב כזה די אוכלים אותה. ועוד הרבה "כאבי ראש" שאני לא יודע איך אפשר להסתדר שם בפרק זמן כזה.
אתם מבינים באיזה תסבוך אני נמצא ? חחח
מבחינת כסף אין בעיה, יש לי מספיק בחסכון ,כי אני יודע ש60000 או אפילו פחות אמורים להספיק כי זול שם.
אני בן 25 וגם עלו לי מחשבות על לעזוב את ההורים ולשכור דירה, ואם אני עושה צעד כזה אפשר להגיד שטיול כבר לא יקרה, כי במצב כזה החסכון שיש לי יתן לי את הגב לכל מיני דברים שאני יצטרך, וגם תהיה משכורת אז לא אמורה להיות בעיה בשביל להתקיים, שכר דירה אוכל וכו.
החלטה על טיול זה פשוט ממש ללכת נגד הזרם במצב שאני נמצא בו ולהגיד מה שיהיה יהיה, אני מנסה לעודד אותי במחשבות שגם במקרה הטוב של אחרי טיול, אני ימצא מקום עבודה זמני ואלך ללמוד הנדסאי כלשהו ואז למצוא מקום סבבה אם ישחק המזל בכלל, ההורים יעזרו לי כספית כמה שהם יכולים במקרה הכי גרוע.
סורי על החפירה הארוכה חחח, תודה לכל העוזרים
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות