משיכה מינית לכפות ידיים נשיות. האם זה פטיש נורמלי?

הילה בת 24 | כתבה את השאלה ב-10/05/20 בשעה 17:21

היושששש.
אני יוצאת חצי שנה עם בחור חמוד ומקסים.
טוב לנו יחד, הוא חמוד מעניין ומסור אלי.

מהפגישה הראשונה שלנו שמתי לב שהוא בוחן את כפות ידיי, לא ייחסתי לזה חשיבות מיוחדת והקשר המשיך. בהמשך כשנכנסנו למיטה הבנתי שיש לו משיכה קיצונית לכפות ידיים ולאצבעות הידיים. הוא מתעסק בהן המון מלקק מוצץ ונושך. אין לי בעיה עם זה בכלל וזה גם נעים לי אבל חייבת לומר שיצאתי עם מספר גברים בחיי ומעולם לא ראיתי גבר שזה מעניין אותו בצורה כ"כ ממוקדת. פגשתי גבר שהיה לו פטיש לרגליים ולחזה ולעוד דברים אבל מעולם לא ידעתי שיש כזה דבר משיכה לכפות ידיים והתעסקות רבה כ"כ בהן.
בשיחה איתו הוא סיפר שכף היד אומרת לו הרבה על הבחורה ועל הנשיות והעדינות שלה. וגם אם יפגוש בחורה יפיפיה בפנים ובגוף אבל יהיו לה ידיים לא עדינות ואצבעות לא מספיק דקות ארוכות וציפורניים מטופחות. הוא פשוט לא מסוגל להמשך אליה ולפעמים זה גם יגרום לו לדחייה.
אני סבבה עם זה ואפילו גם מוחמאת כי באמת יש לי יד יפה, אבל חייבת לציין שאני די בהלם מהפטיש הזה כי מעולם לא שמעתי על כך.
חיפשתי בקטגוריות של פטישים באינטרנט ומצאתי את כל הסוגים חוץ מזה והתחלתי להתלבט אם לראות את זה כסטייה כבר או כמשהו לגיטימי.

אני לא סובלת, הוא חמוד ומקסים ולא מזניח מקומות אחרים. אבל כן ממש מסוקרנת האם יש לי גבר שהמציא פטיש חדש או שיש עוד כאלו גברים שיורידו בחורה יפיפייה רק כי האצבעות ידיים שלה לא מספיק נשיות ועדינות.

הילה צירפה תמונה לשאלתה:

האם ידיים נשיות הן סיבה למשיכה מינית?

אני גבר: חייבת להיות לה יד כזו

אני גבר: זה נחמד, אבל לא נסחף

אני אשה: פגשתי בחיי גברים שזה ממש חשוב להם

אני אשה: לא פגשתי גברים שזה חשוב להם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"