איך גורמים לבן זוג סגור וביישן להתחיל לדבר על מה שהוא אוהב? פנטזיות? פורפליי?

ליברל בן 26 | כתב את השאלה ב-25/05/20 בשעה 11:04

בזוגיות 4.5 שנים, מאוד ליברלי ואוהב לגוון במיטה, בן הזוג הוא ההפך.
במהלך הזוגיות דיברנו המון על גיוון במיטה וגם ניסינו בפועל הרבה דברים כמו צירוף, זוגיות פתוחה (עדיין, בפועל זוגיות סגורה מאז הקורונה), צעצועים וכו'.

היום אני מבין שהסקס שלנו הפך להיות מאוד שגרתי, הוא לא משקיע בפורפליי (חוץ מנשיקות, חיכוך, ירידות פה ושם...) ואחרי בערך 10 דק' שואל אם להביא חומר לחדירה.
לפעמים אני זורם ולפעמים לא מרגיש שבא לי חדירה אז אומר לא וממשיכים רגיל עד שגומרים.

אין לי ספק שאם הוא היה משקיע יותר בלגעת בי ולחרמן - החדירה הייתה מתבקשת עוד מהצד שלי בלי שהוא היה צריך להעלות את זה (יש לי למה להשוות - זוגיות פתוחה).

כאמור, נוכח העובדה שאני מאוד מיני וליברלי מאז ומתמיד, הנושא מדובר בינינו לא מעט - אך עדיין הוא מאוד מתקשה להיפתח, אע''פ שאני פותח בפניו את הלב ומנסה לגרום לו להרגשה מקבלת, מכילה ובטוחה. אני מאמין מאוד גדול בתקשורת פתוחה ומלאה בזוגיות.
לא פעם שאלתי מה הפנטזיות שלו - לא עלה לו.. טוען שאין לו.

לי לצורך הדוגמא יש חיבה למשחקי שליטה בגבול הטעם הטוב, הוא לא מתעניין בזה והכי הרבה שקרה בפן הזה זה סקס טיפה יותר חזק.
אני מאוד מבין ומכבד שהוא לא מתחבר, אך מצד שני הוא גם לא נותן קונטרה ולכן אנחנו נשארים במצב סטטי.

אגב - הוא האקטיבי בזוגיות, אני הפסיבי.
עם זאת, ההתנהגות שלו היא מאוד פסיבית.

כבר לא יודע איך להעלות את הנושא ולהסביר לו שדברים חייבים להשתנות. אני קורא המון באינטרנט - תמיד, כדי ללמוד דברים חדשים על סקס שאני לא מכיר.
הייתי מאוד רוצה שגם הוא יקרא, אבל לא עושה את זה ואומר שאשלח לו קישורים.. לא מראה רצון לגרום לי להנאה יותר מדי וזה מבאס.

אשמח לעצות איך לפלפל את המערכת יחסים גם אחרי תקופה כל כך ארוכה, ולדאוג לעובדה שאני אהיה גם כן.
חשוב לציין שאנחנו מאוד אוהבים, משיכה קיימת, מסתוריות קצת פחות נוכח אורך הזוגיות. לא רוצה להיפרד - אין לי ספק שאמצא את הפתרון בסוף.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"