לא יודע מה לעשות בחיים. איך למצוא מה לעשות?

אנונימי בן 21 | כתב את השאלה ב-24/05/20 בשעה 21:49

אני כרגע בצבא בקרבי, ובגלל שהתגייסתי מאוחר זה יוצא שאני משתחרר באיזור גיל 23 בזמן שהרוב משתחררים בגיל 21 בערך. וככה ישלהם זמן לעבוד, לטייל וכו.
אני משתחרר בגיל שאנשים מתחילים ללמוד בדרך כלל (אחרי הטיול הגדול ואחרי שהם יודעים מה לעשות בחיים שלהם) כבר ואני רק משתחרר.
וכרגע אין לי מושג מה אני רוצה לעשות. אין לי משהו שמעניין אותי ואני בכלל לא רוצה ללמוד. תמיד שנאתי ללמוד וגם לא הייתי הכי טוב בזה. רק המחשבה שאצטרך ללמוד כמה שנים מכניסה לי דיכאון. אני יודע שזה לא חובה אבל זה יעזור לי, אני באמת לא יודע אם אני אלמד משהו או שפשוט אעבוד. אשמח לשמוע עצות שלכם בכללי על המצב שלי ועל איך אתם מצאתם מה אתם רוצים לעשות בחיים.
אני פשוט מתבאס ברמות בגלל זה שאני הולך להשתחרר בגיל כזה מאוחר, אני רק חושב על להקים משפחהועבודה לכל החיים פשוט נכנס לדכאון
מהמחשבות האלה, כאילו לא באלי להתבגר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"