מקנא באח שלי ורוצה להפסיק, מה לעשות?

בדוי בן 17 | כתב את השאלה ב-25/05/20 בשעה 18:09

היי אז אני אתחיל ככה אחשלי הקטן יפה תואר אין לי מה לומר פשוט להסתכל ולהנות . עיניים כחולות , אף סולד , חיוך מושלם ,
את האמת אם אמא שלי לא הייתה כלכך יפה הייתי בטוח שהוא מאומץ
אבל הבעיה מתחילה שאני ממש לא נראה ככה יש לי עיניים שחורות מצח גדול שיניים גדולות ולא יפות בקיצור יש יגידו שאני נראה בסדר מינוס ויש יגידו מכוער . מאז ומתמיד אחשלי הקטן קיבל יחס יותר יפה מהדודים והבני דודים כולם תמיד יתלהבו מהיופי שלו תמיד לידו הרגשתי אופציה ב' אבל התרגלתי לזה , אמא שלי ( שאח שלי יצא דומה לה ) תמיד נתנה לנו יחס שווה לעומת זאת אבא שלי שבגללו אני נראה כמו שאני נראה קיבלתי את הגנים שלו ( חוץ מהאף למזלי, הוא לא סולד ויפה אבל הוא ישר ) דווקא אבא שלי שאני יותר דומה לו נותן יחס מועדף לאחשלי , אני לא אגיד שהוא מזלזל בי ואוהב את אחי אבל קשה להסביר את זה , שאבא שלי מסתכל על אחשלי הוא נראה גאה לעומת זאת שהוא מסתכל עליי הוא נראה מאוכזב ( ואני דומה לו !) משהו ביחס שלו תמיד נראה יותר טוב לאחשלי .
לאחשלי יש חברה ממש יפה שרק גורמת לי לקנא בו יותר .
אבל זה לא היופי ! ( היא ממש יפה אבל לא טעם שלי ) אני לא יודע מאיפה הוא מצא בחורה כזאת מדהימה
יוצא לי לדבר איתה בלילות מעט היא מקסימה ונהדרת , היא עוזרת לי במלא דברים שאני צריך , אם הוא יפרד ממנה לדעתי הוא טיפש .
שהייתי קטן שמעתי פעם שיחה של אבא שלי ואמא שלי מהמקלחת
שאבא שלי אמר איך הגדול יצא ככה והקטן יצא ככה והיא ציחקקה
אני זוכר שבכיתי כל הלילה בחדר שלי
ואפילו שנאתי יותר את אבא שלי מאז ומתמיד ואף פעם לא הבנתי מה אמא שלפני שנתיים שלוש בקלות יכלה לדגמן בעצם גם היום היא יכולה לדגמן
מה היא עושה עם אבא שלי באמת בן אדם מכוער גם באופי
אבל הוא איש עסקים מצליח אז אני משער לעצמי שזו הסיבה ( אל תתפסו מאמא שלי גולדיגרית היא בן אדם מקסים ) .
לסיכום אל תחשבו שאני לא אוהב את אחשלי אני מת עליו אבל המחשבה שאני מקנא בו אוכלת אותי אח גדול צריך לאהוב את אחשלו ולשמוח בכל דבר קטן שיש לו , באמת נמאס לי איך אני יכול להפסיק לקנאות בו ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"