היי לכולם, אני מסיימת השנה את כיתה י"א'. בחרתי להרחיב בתיכון את המגמות הכי קשות פיזיקה ומדעי המחשב בנוסף ל5 יחל מתמטיקה.
בזמן האחרון אני מרגישה שלא משנה כמה שאני משתדלת ומנסה להצליח ורוצה להצליח אני לא מקבלת את הציונים שהייתי רוצה ושאני חושבת שמגיע לי לקבל. המצב הזה מאוד מייאש אותי בייחוד כשחברות אחרות שלי מצליחות ומקבלות ציונים טובים.
אני פשוט מרגישה כישלון ושאני לא אצליח לקבל את הציונים שאני רוצה בתעודת בגרות וזה אחר כך ישפיע על העתיד שלי ועל מה שארצה ללמוד.
קשה לי כל פעם לקבל את הציונים הבינוניים האלה כי אני מרגישה שאני מסוגלת ליותר אבל פשוט לא מצליחה ופשוט באלי לזרוק את הכל ולהפסיק ולהתמודד עם העניין שאני בינונית ולא מעל. בנוסף להכל מגיע עם זה כל העניינים של גיל ההתבגרות של אהבה וחברות (גם דברים פחות טובים) ואני מרגישה שאני לא מצליחה להשתלט על החיים שלי ולקחת אותם לידיים כמו שאני רוצה. כל התקופה הזאת עושה לי המון לחץ שמשפיע עליי מבחינה בריאותית וגם נפשית וקשה לי להתמודד עם זה.
רציתי לשאול אתכם, האנשים שכאן שכבר עברו את התקופה הזו, איך התמודדתם עם הכישלון והצלחתם בסופו של דבר לקום ממנו? האם תעודת בגרות זה כזה ביג דיל כמו שעושים ממנו ואי אפשר לשפר ציונים?
אשמח שתכתבו לי מהניסיון שלכם כל מה שקשור לעתיד מבחינה לימודית ועבודה וגם בכללי על ההרגשות בגיל ההתבגרות שהיו לכם.
תודה רבה:)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025