לא יודע מה לעשות, גיסי הוא פדופיל והוא פגע מינית בשתי אחיות שלי ובאח שלי

אנונימי בן 17 | כתב את השאלה ב-13/06/20 בשעה 18:55

זה סיפור קצת ארוך כי הוא מקפל איזה שנתיים אבל ממש חשוב לי שתקראו עד הסוף
גיסי הוא פדופיל והוא פגע מינית בשתי אחיות שלי ובאח שלי אני הקטן בבית ולפני שנתיים החלטנו לטפל בזה ועירבנו את המשטרה חקרו את כולנו הוא היה במעצר למשך זמן והשתחרר עד למשפט שיהיה עוד חודש שאז יכול להיות שיושיבו אותו בכלא
כל המשפחה שלי במערבולת הזאת כי המשפט מטלטל אותנו מכמה סיבות א אחותי נשארה איתו והיא תובעת אותנו חזרה וזה מרתיח את הדם וגם אמא שלי מרחמת עליו אז היא עדיין שומרת איתו על קשר ואני לא יודע מה לעשות כי מצד אחד חשוב לי להיות עם המשפחה שלי ולתת להם גב בתקופה הזאת אבל מצד שני אני רק בן שבע עשרה וזה גדול עלי הסיפור מורכב מידי בשבילי ואני נקרע יש לי מצפון על זה שאני לא איתם אבל יש לי את החיים שלי שאני צריך איכשהו לבנות
אני אגואיסט?
(סליחה על החפירה)
ועוד שאלה נראה לכם שזה יפחיד אנשים להיות איתי בקשר אחרי שהם ישמעו את הסיפור אני פוחד לשתף אנשים במצב שלי שהם לא ייבהלו אני צודק?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"