מוטרד בעבודה, כל פעם העבוד הספציפי בשיא חוצפתו מעיר לי , למה אני מאחר

v בן 28 | כתב את השאלה ב-20/06/20 בשעה 15:41

אני עובד במקום מסויים, בתפקיד מסויים ופיזי.
ישנו עובד (ממגזר מסויים), ביחד עם חבורה של עובדים.
הם עושים מה שבא להם, ולא ממש אכפת לי. אך לאחרונה, בעקבות
פציעה מסויימת התחלתי קצת לקחת זמנים, לצאת לפעמים מוקדם.
כל פעם העבוד הספציפי בשיא חוצפתו מעיר לי , למה אני מאחר
, למה אני יוצא מוקדם. המנהל מאשר לי, וזה לא אמורה להיות הבעייה שלו.
הוא מכניס את האף שלו יותר מדי לעניינים, ומעיר לי הערות לא רלוונטיות ומאוד טיפשיות.

אני מבין כי הבחור לא העיפרון הכי חד בקלמר, ואני לא אמור לסבול מזה.
ממתי עובד יכתיב לי מתי לצאת לעבודה או הערות על הפסקות שאינם קשורות אליו.
יש לציין שבעבודה אני לא ממש עובד איתו אך אנו עובדים באותו מקום.

יש לציין שהעובד ''לו מותר הכל'', אבל לי ? ''אסור לנשום

מה אני עושה? הוא ממש מציק לי ומעיר לי על דברים שהמנהל אפילו לא מעיר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"