מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

למה אין לי אנרגיה לעשות דברים?

מת לחיות בן 24 | כתב את השאלה ב-25/05/14 בשעה 10:15

שלום,

אני כותב כאן עוד שאלה שמתעסקת בנושא,
כבר פתחתי שאלה לפני שבוע, חשבתי שמצאתי תשובה.
בכל מקרה, אני מוצא את עצמי חסר כוחות, פשוט ככה, כאילו אזלה לי כל האנרגיה.
יש כל כך הרבה דברים שאני רוצה לעשות, אבל, אני לא מוצא את הכוח לעשות אותם.
אני מסוגל לשבת על המחשב כל היום, יכול לשבת או לשכב במיטה ולראות סרטים וסדרות, אבל, לא יכול לעשות את הדברים המשמעותיים שיעזרו לי להתקדם בחיים ולצאת מהבוץ הזה שנקלעתי אליו.
לא משנה כמה פעמים אני הולך לישון או לנמנם, אין לי שום אנרגיה, אני מסתובב בבית ממקום למקום כמו זומבי, אין לי כוח לעשות כלום, אפילו לצאת החוצה אני לא מסוגל.
זה מתחיל גם להשפיע על העבודה שלי, לפעמים אני מרגיש את החוסר אנרגיה הזה בעבודה, תחושה מעיקה כזאת.
אני לא יודע ממה זה נובע, אולי מהדיכאון הארוך והמתמשך שבו אני נמצא...

אני באמת רוצה פיתרון לבעיה הזאת, כאן אין לי שום בעיה לפנות לרופא או לקחת כדורים, אם זה מה שמצריך.

בבקשה, אני צריך עזרה עם זה, זה כבר מתסכל להעביר ככה יום-יום כל היום.

תודה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"